Bestellen

HAP SLIK WEG

Eten en drinken gaat bij de één vanzelf goed, maar is bij de ander minder vanzelfsprekend. Met Mimi de Eetfee leren kindjes in ieder geval alles proeven. In het eerste gedeelte van dit boek spelen de kinderen Kaat en Ko en Eetfee Mimi de hoofdrol in 15 voorleesverhaaltjes over eten en eetmanieren. Met het stap-voor-stap proefplan (inclusief leuke stickers!) kun je met je kind afspraken maken over wat hij/zij wil leren lusten. Het tweede gedeelte is speciaal voor ouders geschreven met meer achtergrondinformatie en tips.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar met enige hulp van de ouders. Het hap-slik-weg boek is onderdeel van de Difrax feeënserie. Het boek is gratis te downloaden, maar ook gedrukt met stickers en speelplaten via difrax.com te bestellen.NIJNTJES VRIENDJES EN NIJNTJES VOERTUIGEN

Hoera! Er is een nieuwe nijntje boekenreeks verkrijgbaar. Ken jij ‘nijntjes vriendjes’ en ‘nijntjes voertuigen’ al?

In ‘nijntjes vriendjes’ laat nijntje haar vriendjes en hun favoriete bezigheden zien. Knorretje is dol op taarten bakken, barbara verkleedt zich graag en boris houdt van vliegeren. Alle vriendjes dansen graag. Dans je mee?

In ‘nijntjes voertuigen’ gaat nijntje op stap met de fi ets, de auto, de boot en het vliegtuig. Welke voertuigen ziet ze allemaal onderweg? In dit kleurrijke boekje leer je de namen en kleuren van vervoersmiddelen.

De pagina’s van de boekjes zijn gemaakt van extra dik karton en daarmee lekker stevig voor kleine kinderhanden. Op alle spreads zijn één of meerdere illustraties uitgestanst, waardoor er ook nog vormen te benoemen zijn.

‘nijntjes vriendjes’ en ‘nijntjes voertuigen’ zijn per direct verkrijgbaar in de boekhandel en online voor €7,95 per stuk.GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.236.246.85
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: