Bestellen

HET NIEUWE BORSTVOEDING BOEK

Het Nieuwe Borstvoeding Boek biedt moeders die hun kind aan de borst willen voeden of die dat inmiddels al doen, handvaten om van die borstvoeding een geslaagde, fijne periode te maken. Dit boek biedt ook handreikingen aan ouders die niet willen, mogen of kunnen borst voeden. Er staan geen regels in dit boek. Integendeel!

De auteurs Stefan Kleintjes en Gonneke van Veldhuizen zijn beide lactatiekundigen. Ze laten je aan de hand van de werkelijke behoeften van je kind zien hoe leuk borstvoeding kan zijn. Je kind weet precies wat het nodig heeft en waar hij die melk kan vinden. Ga daar vooral in mee, en volg je moederhart!HAP SLIK WEG

Eten en drinken gaat bij de één vanzelf goed, maar is bij de ander minder vanzelfsprekend. Met Mimi de Eetfee leren kindjes in ieder geval alles proeven. In het eerste gedeelte van dit boek spelen de kinderen Kaat en Ko en Eetfee Mimi de hoofdrol in 15 voorleesverhaaltjes over eten en eetmanieren. Met het stap-voor-stap proefplan (inclusief leuke stickers!) kun je met je kind afspraken maken over wat hij/zij wil leren lusten. Het tweede gedeelte is speciaal voor ouders geschreven met meer achtergrondinformatie en tips.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar met enige hulp van de ouders. Het hap-slik-weg boek is onderdeel van de Difrax feeënserie. Het boek is gratis te downloaden, maar ook gedrukt met stickers en speelplaten via difrax.com te bestellen.GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
18.212.92.235
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: