Bestellen

Baby’s eerste boekjes

ONTDEK DE WERELD MET WOEZEL & PIP

Vier, vrolijke kartonboekjes waarin de lieflijke belevingswereld van de allerkleinsten centraal staat. Alle achterzijdes zijn bedrukt met een Woezel & Pip Baby-illustratie. De vier boekjes vormen samen een puzzel. Een attent verzamelcadeau en een toegankelijke kennismaking voor Woezel & Pip met hun allerkleinste, allerjongste, nieuwe vriendjes.
Baby’s eerste puzzelboek:
Wat is er gezelliger dan spelen? Samen spelen! Met Baby’s eerste puzzelboek leggen kindjes samen met hun beste vriendjes Woezel, Pip en Buurpoes vijf platen. Een verhalend en toegankelijk puzzelboek in één. Voor de allerkleinsten, voor eindeloos speelplezier.

• Met 5 speelse, grote puzzelstukken, ideaal voor kleine handjes

• Puzzels stimuleren de motoriek en leren het kindje vormen en kleuren te onderscheiden

• De perfecte gelegenheid voor kind en ouder om samen iets te leren


Lekker in bad
Een spetterend babyboekje Gezellig samen met Woezel en Pip in bad! Een bal, een boot, een badeendje. Alles mag mee het water in. Kom je lekker spelen en spetteren?
HAP SLIK WEG

Eten en drinken gaat bij de één vanzelf goed, maar is bij de ander minder vanzelfsprekend. Met Mimi de Eetfee leren kindjes in ieder geval alles proeven. In het eerste gedeelte van dit boek spelen de kinderen Kaat en Ko en Eetfee Mimi de hoofdrol in 15 voorleesverhaaltjes over eten en eetmanieren. Met het stap-voor-stap proefplan (inclusief leuke stickers!) kun je met je kind afspraken maken over wat hij/zij wil leren lusten. Het tweede gedeelte is speciaal voor ouders geschreven met meer achtergrondinformatie en tips.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar met enige hulp van de ouders. Het hap-slik-weg boek is onderdeel van de Difrax feeënserie. Het boek is gratis te downloaden, maar ook gedrukt met stickers en speelplaten via difrax.com te bestellen.GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.226.122.74
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: