Bestellen

Deurhanger

Welkom kleine spruit!
Het kindje dat nu nog in je buik groeit neemt al een plaats in huis in als de babykamer wordt ingericht. Was deze kamer eerst nog hobbykamer of van een ander gezinslid ... straks ligt er een lief klein kindje in te slapen. Maar de babykamer is pas echt klaar met deze deurhanger.
Met wat kleine kleur- of vormnuances kun je de hanger zo van stoer naar schattig omzetten. Veel plezier met je kleintje! 

Wat heb je nodig:
- Houten vorm , zelf uit te zagen uit heel dun MDF.
- Fiberfill
- Stof
- Lint
- Stuk vilt A4 formaat
- Vilten letters
- Lijmpistool
- Decoupeerzaag.

Werkbeschrijving:
1.Zoek een plaatje op internet van bijvoorbeeld een vlinder, kleurplaten zijn het makkelijkst om te gebruiken. Zorg ervoor dat het plaatje zo groot is als een A4-tje. En print dit uit. Knip het vervolgens keurig uit en teken de contouren op het hout.
2. Zaag de vorm uit en schuur eventueel de zijkanten een beetje bij.
3. Bekleed de vorm met een dubbele laag fiberfill, plak deze vast met het lijmpistool.
4. Knip de stof ruim uit. En leg je houten vorm op de stof.
5. En dan is het een priegelwerkje. Je moet de stof er helemaal netjes omheen zien te krijgen. Soms lukt dit door de stof in te knippen. De stof zet je vast met de lijm van het lijmpistool. Pas op voor je handen, want de lijm is erg heet.
6. Wanneer de stof er helemaal netjes omheen zit. Lijm je aan de achterkant een stuk lint vast in het midden, zodat je de deurhanger aan de deur kan ophangen.
7. Nu moet de achterkant nog netjes worden afgewerkt. Dit doe je door je deurhanger op een stuk vilt te leggen en de omtrek netjes op het vilt uit te tekenen en vervolgens knip je dit uit en plak je het op de achterkant met het lijmpistool.
8. Nu kun je op de voorkant de naam van je kleine plakken met letters van vilt.

Over Michelle Ketting
Michelle is een creatieveling in hart en nieren en daar wil ze andere mensen graag van mee laten genieten. Voor de babykamer van haar dochter Sanne (2,5) heeft ze bijna alles zelf gemaakt, van hemeltje tot lampenkap. Maar ook haar tweede dochter Lotte (0) heeft voor veel nieuwe inspiratie gezorgd. Wil je meer weten over de activiteiten van Michelle, ga dan naar haar website www.knutselkoningin.nl of www.facebook.com/knutselkoningin.nl.

logoknutselkoningin

actueel op babybladen.nl
 • 23-11-2021 - Coronababyboom in Nederland

  Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat er een ware coronababyboom in Nederland is. Niet alleen is het aantal eerstgeborenen groter dan vorig jaar. Ook werden meer tweede en derde kinderen geboren.

  Lees verder ...
 • 4-11-2021 - Gevaar deltavariant tijdens zwangerschap

  Ongevaccineerde vrouwen die zwanger zijn lopen meer risico op ernstige symptomen vanwege de gevaarlijke deltavariant. Ze zijn kwetsbaarder door een ander werkend afweersyteem. Een groot deel van die groep wordt zelfs opgenomen in het ziekenhuis.

  Lees verder ...
 • 12-10-2021 - Fun in de herfst: de 10 leukste activiteiten met je kinderen om te doen

  De zomer hebben we al een tijdje achter ons gelaten en de herfst is op volle toeren. Een mooi moment om heerlijk in je eigen herfstbubbel te kruipen. Wij hebben voor jouw gezinsbubbel 10 superleuke herfstactiviteiten op een rij gezet.

  Lees verder ...
 • 29-9-2021 - Paracetamol tijdens zwangerschap

  Nieuw onderzoek toont aan dat vrouwen tijdens de zwangerschap terughoudend moeten zijn met het gebruik van paracetamol. Het gebruik van dit medicijn kan schadelijk zijn voor het ongeboren kind. Het kan de lichamelijke en neurologische ontwikkeling van het kind verstoren.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.158.251.104
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: