Bestellen

Deurhanger

Welkom kleine spruit!
Het kindje dat nu nog in je buik groeit neemt al een plaats in huis in als de babykamer wordt ingericht. Was deze kamer eerst nog hobbykamer of van een ander gezinslid ... straks ligt er een lief klein kindje in te slapen. Maar de babykamer is pas echt klaar met deze deurhanger.
Met wat kleine kleur- of vormnuances kun je de hanger zo van stoer naar schattig omzetten. Veel plezier met je kleintje! 

Wat heb je nodig:
- Houten vorm , zelf uit te zagen uit heel dun MDF.
- Fiberfill
- Stof
- Lint
- Stuk vilt A4 formaat
- Vilten letters
- Lijmpistool
- Decoupeerzaag.

Werkbeschrijving:
1.Zoek een plaatje op internet van bijvoorbeeld een vlinder, kleurplaten zijn het makkelijkst om te gebruiken. Zorg ervoor dat het plaatje zo groot is als een A4-tje. En print dit uit. Knip het vervolgens keurig uit en teken de contouren op het hout.
2. Zaag de vorm uit en schuur eventueel de zijkanten een beetje bij.
3. Bekleed de vorm met een dubbele laag fiberfill, plak deze vast met het lijmpistool.
4. Knip de stof ruim uit. En leg je houten vorm op de stof.
5. En dan is het een priegelwerkje. Je moet de stof er helemaal netjes omheen zien te krijgen. Soms lukt dit door de stof in te knippen. De stof zet je vast met de lijm van het lijmpistool. Pas op voor je handen, want de lijm is erg heet.
6. Wanneer de stof er helemaal netjes omheen zit. Lijm je aan de achterkant een stuk lint vast in het midden, zodat je de deurhanger aan de deur kan ophangen.
7. Nu moet de achterkant nog netjes worden afgewerkt. Dit doe je door je deurhanger op een stuk vilt te leggen en de omtrek netjes op het vilt uit te tekenen en vervolgens knip je dit uit en plak je het op de achterkant met het lijmpistool.
8. Nu kun je op de voorkant de naam van je kleine plakken met letters van vilt.

Over Michelle Ketting
Michelle is een creatieveling in hart en nieren en daar wil ze andere mensen graag van mee laten genieten. Voor de babykamer van haar dochter Sanne (2,5) heeft ze bijna alles zelf gemaakt, van hemeltje tot lampenkap. Maar ook haar tweede dochter Lotte (0) heeft voor veel nieuwe inspiratie gezorgd. Wil je meer weten over de activiteiten van Michelle, ga dan naar haar website www.knutselkoningin.nl of www.facebook.com/knutselkoningin.nl.

logoknutselkoningin

actueel op babybladen.nl
 • 15-9-2023 - Wetenschappers zijn er in geslaagd een embryo te creëren zonder sperma, eicel of baarmoeder

  Wetenschappers verbonden aan het Weizmann Institute of Science zijn erin geslaagd om een menselijke embryo te creëren zonder gebruik te maken van sperma, eicellen of een baarmoeder. De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrijf Nature. 

  Lees verder ...
 • 28-8-2023 - EMA en Europese Commissie akkoord met nieuw RS-vaccin

  De artsen in EU-lidstaten mogen gebruik maken van een nieuw vaccin tegen het RS-virus. Nadat eerder de EMA groen licht heeft gegeven voor het nieuwe vaccin, is het inmiddels ook goedgekeurd door de Europese Commissie. 

  Lees verder ...
 • 2-8-2023 - Voeden In Verbinding 2023

  Op zondag 6 augustus vindt de 3de editie van Voeden In Verbinding plaats! Wij zijn heel trots dat we dit jaar al in 21 steden in Vlaanderen, Brussel en zelfs Nederland bijeenkomen. We spreken om 10u stipt af om gezamenlijk borstvoeding te geven als afsluiter van WereldBorstvoedingsWeek. 

  Lees verder ...
 • 10-7-2023 - Wetgeving voor draagmoederschap in Nederland

  Een makkelijke opgave is het niet, maar het is mogelijk: een kind krijgen via een draagmoeder. Een van de oorzaken is de onduidelijke wetgeving rondom draagmoederschap.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.236.237.61
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: