Bestellen

Vrolijke verjaardagrozet

Ieder kind wil natuurlijk dat iedereen ziet dat hij jarig is. Met deze vrolijke verjaardagrozet ziet iedereen gelijk hoe oud de Jarige Job geworden is. Met wat restjes vilt en lint is deze feestelijk gekleurde decoratie zo gemaakt! Er komt geen naaimachine aan te pas, alle laagjes vilt worden namelijk op elkaar gestreken met plakvlieseline. 

Benodigdheden
vilt
lint
vliesofix (dubbelzijdig plakvlieseline)
speld
naaigaren

Hoe maak je het?
Neem de patronen over en knip uit verschillende kleuren vilt: het gewenste cijfer, de bloem, één cirkel van 5 cm Ø, en twee cirkels van 4,5 cm Ø.
Strijk met behulp van de vliesofix een kleine cirkel op een grote cirkel. Maak ter decoratie met een dubbele draad kleine rijgsteekjes langs de rand van de kleine cirkel. Strijk daarna het geheel op de bloem, strijk vervolgens het cijfer op.
Knip drie stukjes lint af, elk 24 cm lang. Vouw de lintjes dubbel en zet ze aan de achterkant met een paar steken vast aan de bloem. Strijk de overgebleven cirkel met vliesofix op de achterkant van de bloem, hiermee verberg je gelijk de aangenaaide lintjes. Bevestig de speld aan de achterkant van de bloem. 

Download hier het patroon van rozet 1
Download hier het patroon van rozet 2 

Over Marga van Engelen 
Marga van Engelen is een creatieveling in hart en nieren. Ze schrijft artikelen voor bekende hobbytijdschriften, als Hobby Handig en de sieradenspecial Trend Creatief. Ze heeft verschillende boekjes op haar naam staan. Wil je meer weten over de activiteiten van Marga, kijk dan op www.crafthouse.nl.

actueel op babybladen.nl
 • 9-7-2024 - MediMama-app: check of jouw zelfzorgmiddel veilig is

  Gebruik jij zelfzorgmiddelen? Met de gratis MediMama-app check je nu snel of deze veilig zijn tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. In de app staan bijna 200 verschillende middelen, zoals paracetamol, maagzuurremmers of xylometazoline neusspray.

  Lees verder ...
 • 3-6-2024 - Angst, hoop en onvoorwaardelijke liefde in nieuw seizoen van EO-programma Handen aan de couveuse

  Piepjes, alarmbellen, verpleegkundigen, af en toe een babygeluidje en dan weer stilte. Kenmerken van de plek waar het leven veel te vroeg begint en soms ook veel te vroeg eindigt.

  Lees verder ...
 • 22-5-2024 - Coalitieakkoord: kinderopvang 'bijna' gratis en nieuw financieringsstelsel

  Vorige week zijn de PVV, VVD, NSC en BBB tot een coalitieakkoord op hoofdlijnen gekomen. Dit zijn de gevolgen voor de kinderopvang.

  Lees verder ...
 • 29-4-2024 - KreaDoe 2024 een succes!

  Van vrijdag 19 april t/m zondag 21 april was het zover: het KreaDoe Lentefestival 2024. De KreaDoe bruist van de creativiteit en gezelligheid. Je kunt er shoppen, creatieve workshops volgen en je ontdekt de nieuwste trends in de wereld van creatieve lifestyle en hobby's. 

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.200.194.255
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: