Bestellen

Vrolijke verjaardagrozet

Ieder kind wil natuurlijk dat iedereen ziet dat hij jarig is. Met deze vrolijke verjaardagrozet ziet iedereen gelijk hoe oud de Jarige Job geworden is. Met wat restjes vilt en lint is deze feestelijk gekleurde decoratie zo gemaakt! Er komt geen naaimachine aan te pas, alle laagjes vilt worden namelijk op elkaar gestreken met plakvlieseline. 

Benodigdheden
vilt
lint
vliesofix (dubbelzijdig plakvlieseline)
speld
naaigaren

Hoe maak je het?
Neem de patronen over en knip uit verschillende kleuren vilt: het gewenste cijfer, de bloem, één cirkel van 5 cm Ø, en twee cirkels van 4,5 cm Ø.
Strijk met behulp van de vliesofix een kleine cirkel op een grote cirkel. Maak ter decoratie met een dubbele draad kleine rijgsteekjes langs de rand van de kleine cirkel. Strijk daarna het geheel op de bloem, strijk vervolgens het cijfer op.
Knip drie stukjes lint af, elk 24 cm lang. Vouw de lintjes dubbel en zet ze aan de achterkant met een paar steken vast aan de bloem. Strijk de overgebleven cirkel met vliesofix op de achterkant van de bloem, hiermee verberg je gelijk de aangenaaide lintjes. Bevestig de speld aan de achterkant van de bloem. 

Download hier het patroon van rozet 1
Download hier het patroon van rozet 2 

Over Marga van Engelen 
Marga van Engelen is een creatieveling in hart en nieren. Ze schrijft artikelen voor bekende hobbytijdschriften, als Hobby Handig en de sieradenspecial Trend Creatief. Ze heeft verschillende boekjes op haar naam staan. Wil je meer weten over de activiteiten van Marga, kijk dan op www.crafthouse.nl.

actueel op babybladen.nl
 • 11-1-2021 - Winactie prijzenpakket t.w.v. 2950 EURO

  Ieder kwartaal kun je via Babybladen.nl te gekke prijzen winnen. Zoals een autostoeltje, een commode of gratis luiers. De prijswinnaars van de decembertrekking hebben inmiddels bericht ontvangen. De eerstvolgende trekking is op 27 maart 2021, dus meld je gauw aan!

  Lees verder ...
 • 5-1-2021 - Meer kinderen voor noodopvang

  Afgelopen maandag zijn de scholen weer begonnen. Net als in maart volgen de leerlingen de lessen thuis. Er wordt ten opzichte van de eerste lockdown veel meer gebruik gemaakt van de noodopvang. Voor veel scholen is dit een grote uitdaging nu er zowel online als fysiek lesgegeven moet worden.

  Lees verder ...
 • 4-1-2021 - Een gezond en liefdevol 2021

  De eerste maandag van januari. We zijn weer volop aan het werk zo na de feestdagen. Waar normaal de kindjes naar school of de opvang gaan, wordt onze werkdag of vrije dag gevuld met onderwijstaken. Het is niet makkelijk allemaal en voor de meesten is het weer flink inkomen.

  Lees verder ...
 • 9-12-2020 - Pfizer-vaccin niet bij zwangerschap en borstvoeding

  Zwangere vrouwen wordt aangeraden twee maanden te wachten met het Pfizer-vaccin tegen corona. Uit de bijsluiter valt op te maken dat er maar weinig ernstige bijwerkingen te verwachten zijn, maar sommige groepen moeten wel oppassen, zoals vrouwen die in verwachting zijn.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.227.247.17
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: