Bestellen

Carry Your Love Babywearing Event

Op zondag 19 mei vindt de eerste editie van dit Nederlandse draagevenement plaats. Iedereen die zijn kind(eren) draagt of wil dragen, voelt zich hier thuis. Verschillende draagmerken, van zowel doeken als dragers, zijn aanwezig om je hun producten te laten zien en voelen. 
Ook zijn er webshops met leuke producten, al dan niet draaggerelateerd. In de speciale creative corner vind je creatieve mama’s die met wrap scraps de mooiste dingen maken!

Naast de doorlopende markt, is er ook een workshopprogramma. Je kunt aan de slag met het maken van een peg doll of het bedrukken van een tas. De mouwen worden opgestroopt voor draagworkshops waar je een (nieuwe) knoop onder de knie krijgt en je kunt leren hoe je een haaltje in je doek repareert. Bij de lezing van powervrouw Maleka doe je inspiratie op. Tot slot kun je ook een mini of maxi draagshoot boeken, verzorgd door JornB photography. De workshops en shoots zijn vooraf te reserveren, maar ook ter plaatste mits er plaatsen vrij zijn.
Voor de kinderen is er een speciale kickboxworkshop. Op de grote playground is er alle plek om te spelen onder toezicht. En bij Amy’s Schmink krijgen ze de mooiste gezichtjes geschminkt!
De hele dag door kun je draagconsulten boeken bij gecertificeerde draagconsulentes. Daar kun je terecht voor tips, trics en al je vragen. Verder staan er ook nog twee loterijtrekkingen op het programma. Voor de goede doel loterij koop je lootjes op het event zelf, je sponsort daarmee Because We Carry. Met je entreeticket maak je automatisch kans op mooie prijzen.
Natuurlijk kun je een lekker hapje eten bij Nina Komt Wokken en is er een bar waar je wat te drinken te kopen. En natuurlijk Tony’s!
Kortom: een tof event waar je bij moet zijn!

 

Voor meer informatie: https://www.carryyourlove.net/

actueel op babybladen.nl
 • 6-2-2020 - In dit land is partnerverlof even lang als zwangerschapsverlof

  In Nederland moeten partner het (nu nog) met vijf vrije dagen doen na de bevalling. In Finland is dat anders: sinds deze week is het betaalde partnerverlof daar even lang als het zwangerschapsverlof.

  Lees verder ...
 • 29-1-2020 - Extra geld voor verlof partner na komst baby gereserveerd door UWV

  Er is extra geld gereserveerd door uitkeringsinstantie UWV om vanaf de zomer zaken als het verlengde partnerverlof en de transitievergoeding bij ontslag te betalen. De instelling maakte in zijn januarinota bekend dat het in totaal gaat om een extra bedrag van 1,6 miljard euro.

  Lees verder ...
 • 22-1-2020 - Voorlezen aan je kind; waarom is dat zo belangrijk?

  Voorlezen is ontzettend gezellig en leuk, zowel voor het kind als voor de ouders. Gelukkig zijn een hoop ouders het hier mee eens, want voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van het kind. Vooral kinderen tussen de twee en vijf jaar worden veel voorgelezen. Van deze groep wordt 90% regelmatig voorgelezen.

  Lees verder ...
 • 14-1-2020 - Negenmaandenbeurs

  Bezoek ons op de negenmaandenbeurs!

  Van 26 februari t/m 1 maart 2020 in de RAI Amsterdam.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.226.122.74
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: