Bestellen

Carry Your Love Babywearing Event

Op zondag 19 mei vindt de eerste editie van dit Nederlandse draagevenement plaats. Iedereen die zijn kind(eren) draagt of wil dragen, voelt zich hier thuis. Verschillende draagmerken, van zowel doeken als dragers, zijn aanwezig om je hun producten te laten zien en voelen. 
Ook zijn er webshops met leuke producten, al dan niet draaggerelateerd. In de speciale creative corner vind je creatieve mama’s die met wrap scraps de mooiste dingen maken!

Naast de doorlopende markt, is er ook een workshopprogramma. Je kunt aan de slag met het maken van een peg doll of het bedrukken van een tas. De mouwen worden opgestroopt voor draagworkshops waar je een (nieuwe) knoop onder de knie krijgt en je kunt leren hoe je een haaltje in je doek repareert. Bij de lezing van powervrouw Maleka doe je inspiratie op. Tot slot kun je ook een mini of maxi draagshoot boeken, verzorgd door JornB photography. De workshops en shoots zijn vooraf te reserveren, maar ook ter plaatste mits er plaatsen vrij zijn.
Voor de kinderen is er een speciale kickboxworkshop. Op de grote playground is er alle plek om te spelen onder toezicht. En bij Amy’s Schmink krijgen ze de mooiste gezichtjes geschminkt!
De hele dag door kun je draagconsulten boeken bij gecertificeerde draagconsulentes. Daar kun je terecht voor tips, trics en al je vragen. Verder staan er ook nog twee loterijtrekkingen op het programma. Voor de goede doel loterij koop je lootjes op het event zelf, je sponsort daarmee Because We Carry. Met je entreeticket maak je automatisch kans op mooie prijzen.
Natuurlijk kun je een lekker hapje eten bij Nina Komt Wokken en is er een bar waar je wat te drinken te kopen. En natuurlijk Tony’s!
Kortom: een tof event waar je bij moet zijn!

 

Voor meer informatie: https://www.carryyourlove.net/

actueel op babybladen.nl
 • 17-4-2019 - Carry Your Love Babywearing Event

  Op zondag 19 mei vindt de eerste editie van dit Nederlandse draagevenement plaats. Iedereen die zijn kind(eren) draagt of wil dragen, voelt zich hier thuis. Verschillende draagmerken, van zowel doeken als dragers, zijn aanwezig om je hun producten te laten zien en voelen. 

  Lees verder ...
 • 15-4-2019 - Week van de teek: 5 tips om tekenbeten te voorkomen

  Als je kind veel in het groene gras is of vaak buitenspeelt, is het risico groot dat je kind een tekenbeet krijgt. Op zich is dat niet erg, maar een teek kan de ziekte van Lyme overbrengen.

  Lees verder ...
 • 28-3-2019 - Zo bereid je je kind voor op de zomertijd

  Aankomend weekend is het weer zover: de zomertijd. De klok gaat zaterdag op zondag nacht een uur vooruit. Dat kan het ritme van je kind flink in de war brengen. Daarom hier 4 handige tips!

  Lees verder ...
 • 25-3-2019 - Eerste hulp bij darmkrampjes

  Iedere pasgeboren baby huilt. En zeker in de beginperiode zijn huilbuien na het voeden geen uitzondering. Maar wat als niks helpt hem stil te krijgen? Dan zou het goed kunnen dat jouw baby last heeft van darmkrampjes. Lees hier alles over de symptomen en oplossingen.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.227.76.35
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: