Bestellen

Carry Your Love Babywearing Event

Op zondag 19 mei vindt de eerste editie van dit Nederlandse draagevenement plaats. Iedereen die zijn kind(eren) draagt of wil dragen, voelt zich hier thuis. Verschillende draagmerken, van zowel doeken als dragers, zijn aanwezig om je hun producten te laten zien en voelen. 
Ook zijn er webshops met leuke producten, al dan niet draaggerelateerd. In de speciale creative corner vind je creatieve mama’s die met wrap scraps de mooiste dingen maken!

Naast de doorlopende markt, is er ook een workshopprogramma. Je kunt aan de slag met het maken van een peg doll of het bedrukken van een tas. De mouwen worden opgestroopt voor draagworkshops waar je een (nieuwe) knoop onder de knie krijgt en je kunt leren hoe je een haaltje in je doek repareert. Bij de lezing van powervrouw Maleka doe je inspiratie op. Tot slot kun je ook een mini of maxi draagshoot boeken, verzorgd door JornB photography. De workshops en shoots zijn vooraf te reserveren, maar ook ter plaatste mits er plaatsen vrij zijn.
Voor de kinderen is er een speciale kickboxworkshop. Op de grote playground is er alle plek om te spelen onder toezicht. En bij Amy’s Schmink krijgen ze de mooiste gezichtjes geschminkt!
De hele dag door kun je draagconsulten boeken bij gecertificeerde draagconsulentes. Daar kun je terecht voor tips, trics en al je vragen. Verder staan er ook nog twee loterijtrekkingen op het programma. Voor de goede doel loterij koop je lootjes op het event zelf, je sponsort daarmee Because We Carry. Met je entreeticket maak je automatisch kans op mooie prijzen.
Natuurlijk kun je een lekker hapje eten bij Nina Komt Wokken en is er een bar waar je wat te drinken te kopen. En natuurlijk Tony’s!
Kortom: een tof event waar je bij moet zijn!

 

Voor meer informatie: https://www.carryyourlove.net/

actueel op babybladen.nl
 • 12-7-2019 - Het praten van je kleine stimuleren

  De eerste woordjes en het echt gaan leren praten zijn bijzondere momenten tijdens het opgroeien van je kind. Maar hoe kan je je kind het beste motiveren om te gaan praten? Het is belangrijk om tegen je kind te praten tijdens de dagelijkse bezigheden.

   

  Lees verder ...
 • 1-7-2019 - Kinderkamer koel houden als het warm is doe je zo

  Als je zelf slapeloos in je bed ligt te zuchten, draaien en zweten door de warmte, dan kun je er donder op zeggen dat je kind ook slecht slaapt. Er zijn een paar dingen die je kan doen om de kinderkamer toch lekker koel te houden.

  Lees verder ...
 • 24-6-2019 - Hitteplan voor je baby; goed voorbereid op deze week en de rest van de zomer!

  Met een baby beleef je de zomer heel anders dan vroeger. Behalve jezelf koel houden, maak je je waarschijnlijk structureel zorgen of je kindje het niet te warm heeft, of hij genoeg drinkt en of hij goed slaapt. Met dit hitteplan zorg je ervoor dat de zomer weer genieten wordt, voor zowel je kindje als jijzelf.

  Lees verder ...
 • 18-6-2019 - Ouders met lage inkomens de dupe door duurdere kinderopvang

  Sinds 1 januari 2019 zijn kinderdagverblijven verplicht om één leidster aan te stellen voor drie baby's. Nu, een klein half jaar later, blijkt dat de prijzen voor kinderopvang door deze nieuwe wet flink zijn gestegen.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
18.209.104.7
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: