Bestellen

Hét cadeau voor kerst: (K)raamtijd. Bestel nu met korting!

Was je zwanger of kreeg jij een kind tijdens de intelligente lockdown? Dan mag (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis niet ontbreken in je boekenkast. Bestel vóór 09 Januari 2021 dit unieke naslagwerk met korting! Een prachtig cadeau voor jezelf, je partner of je (schoon)ouders. 

Aan de hand van achtergrondinformatie, cijfers en persoonlijke verhalen belicht (K)raamtijd -zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis het verloop van de coronacrisis en de impact ervan op iedereen die vanaf maart 2020 een kind verwachtte, op de wereld zette of verzorgde en de professionals die hierbij hielpen.

(K)raamtijd is een boek met historische waarde voor iedereen die een raakvlak heeft met zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis en later nog eens wil weten hoe het er in van maart tot juli 2020 aan toeging in Nederland op het gebied van geboortezorg, kinderopvang en onderwijs eerste levensjaren.

Een uniek en historisch boek dat niet mag ontbreken in je kast als je in deze periode moeder wordt of bent geworden. En een prachtig geschenk voor de feestdagen om later aan je kind te geven om te laten zien hoe de wereld eruitzag tijdens zijn of haar eerste levensjaren.

Bestel nu jouw exemplaar van (K)raamtijd -zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis met early bird korting!

 

actueel op babybladen.nl
 • 8-3-2021 - Kom op voor je rechten!

  Het is vandaag Internationale Vrouwendag en daarom staan we stil bij de rechten van de zwangere vrouw en moeders met jonge kinderen op de arbeidsmarkt. In dit artikel lees je waar je als (aanstaande) moeder allemaal recht op hebt.

  Lees verder ...
 • 19-2-2021 - Start campagne mamaliefde en papaliefde

  Onlangs heeft het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) de campagne 'Mamaliefde en Papaliefde is' gelanceerd. Het doel van deze campagne is om stress tijdens en na de zwangerschap zoveel mogelijk terug te brengen. Stress kan namelijk leiden tot onveilige hechting van je kind.

  Lees verder ...
 • 8-2-2021 - Sneeuwpret: de 10 leukste activiteiten in de sneeuw

  Wat een feest! Heel Nederland ligt bedekt met een pak sneeuw. Volgens de weerberichten houdt de kou zeker een week aan. Om deze dagen volop te benutten hebben we voor jou en je gezin de tien leukste activiteiten in de sneeuw op een rij gezet. 

  Lees verder ...
 • 26-1-2021 - Negenmaandenbeurs

  Dit jaar vindt de Negenmaandenbeurs plaats van 23 t/m 26 juni. Wij zijn er uiteraard ook weer bij. Vanaf 1 mei kun je onze vrolijke Woezel & Pip shopper vol leuke producten in de voorverkoop bestellen.
   

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.220.231.235
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: