Bestellen

Hét cadeau voor kerst: (K)raamtijd. Bestel nu met korting!

Was je zwanger of kreeg jij een kind tijdens de intelligente lockdown? Dan mag (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis niet ontbreken in je boekenkast. Bestel vóór 09 Januari 2021 dit unieke naslagwerk met korting! Een prachtig cadeau voor jezelf, je partner of je (schoon)ouders. 

Aan de hand van achtergrondinformatie, cijfers en persoonlijke verhalen belicht (K)raamtijd -zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis het verloop van de coronacrisis en de impact ervan op iedereen die vanaf maart 2020 een kind verwachtte, op de wereld zette of verzorgde en de professionals die hierbij hielpen.

(K)raamtijd is een boek met historische waarde voor iedereen die een raakvlak heeft met zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis en later nog eens wil weten hoe het er in van maart tot juli 2020 aan toeging in Nederland op het gebied van geboortezorg, kinderopvang en onderwijs eerste levensjaren.

Een uniek en historisch boek dat niet mag ontbreken in je kast als je in deze periode moeder wordt of bent geworden. En een prachtig geschenk voor de feestdagen om later aan je kind te geven om te laten zien hoe de wereld eruitzag tijdens zijn of haar eerste levensjaren.

Bestel nu jouw exemplaar van (K)raamtijd -zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis met early bird korting!

 

actueel op babybladen.nl
 • 23-11-2021 - Coronababyboom in Nederland

  Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat er een ware coronababyboom in Nederland is. Niet alleen is het aantal eerstgeborenen groter dan vorig jaar. Ook werden meer tweede en derde kinderen geboren.

  Lees verder ...
 • 4-11-2021 - Gevaar deltavariant tijdens zwangerschap

  Ongevaccineerde vrouwen die zwanger zijn lopen meer risico op ernstige symptomen vanwege de gevaarlijke deltavariant. Ze zijn kwetsbaarder door een ander werkend afweersyteem. Een groot deel van die groep wordt zelfs opgenomen in het ziekenhuis.

  Lees verder ...
 • 12-10-2021 - Fun in de herfst: de 10 leukste activiteiten met je kinderen om te doen

  De zomer hebben we al een tijdje achter ons gelaten en de herfst is op volle toeren. Een mooi moment om heerlijk in je eigen herfstbubbel te kruipen. Wij hebben voor jouw gezinsbubbel 10 superleuke herfstactiviteiten op een rij gezet.

  Lees verder ...
 • 29-9-2021 - Paracetamol tijdens zwangerschap

  Nieuw onderzoek toont aan dat vrouwen tijdens de zwangerschap terughoudend moeten zijn met het gebruik van paracetamol. Het gebruik van dit medicijn kan schadelijk zijn voor het ongeboren kind. Het kan de lichamelijke en neurologische ontwikkeling van het kind verstoren.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.89.204.127
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: