Bestellen

Speelplezier met Woezel & Pip

De feestdagen komen er weer aan. Wil je feeststress voorkomen en zeker weten dat jouw cadeau in de smaak valt? Bestel dan nu ons leuke een leerzame Woezel & Pip-speelgoedpakket voor onze speciale actieprijs!

Speciaal voor alle baby’s, dreumesen en peuters van Nederland hebben we een totaal pakket samengesteld dat garant staat voor eindeloos speelplezier. Met zeven verschillende soorten speelgoed die je kind op allerlei manieren vermaken en uitdagen:

 • Woezel & Pip-prentenboek ‘Ik vind jou zo lief!’
 • Woezel & Pip stoffen blokkenpuzzel
 • Woezel & Pip vormenstoof
 • Pip stapeltoren
 • Woezel stapeltoren
 • Woezel & Pip houten puzzel Woezel en Pip regenboog
   

Uiteraard is het bovenstaande speelgoed ook los te bestellen, kijk voor alle mogelijkheden op https://shop.babybladen.nl/bestellen/woezel-en-pip-speelgoed/


Je hoeft natuurlijk niet alles in één keer te geven. Verdeel het speelgoed over verschillende schoenen, geef iets cadeau op pakjesavond en leg wat onder de kerstboom. Jij blij, want je hebt geen cadeaustress, en je kind dolgelukkig met de allerliefste hondenvriendjes. Of verdeel het over alle neefjes en nichtjes. Mogelijkheden zat.

 

actueel op babybladen.nl
 • 2-11-2023 - Speelplezier met Woezel & Pip

  De feestdagen komen er weer aan. Wil je feeststress voorkomen en zeker weten dat jouw cadeau in de smaak valt? Bestel dan nu ons leuke een leerzame Woezel & Pip speelgoedpakket voor onze speciale actieprijs!

  Lees verder ...
 • 19-10-2023 - Wintertijd: hoe pak je dat aan?

  Volgende week gaat de wintertijd in. Dat betekend dat het 's avonds weer een uur eerder donker wordt. De overgang naar wintertijd kan lastig zijn voor baby's en kinderen. Dat komt omdat baby's en kleine kinderen een sterk bioritme hebben. Je baby kan er dus moeite mee hebben om zich aan te passen aan een nieuwe ritme.

  Lees verder ...
 • 2-10-2023 - Stoptober is begonnen

  De jaarlijkse campagne om 28 dagen niet te roken in oktober is weer begonnen: Stoptober. Stoppen met roken is lastig, maar het kan. Stoptober is een bewezen succes en per jaar stoppen er ongeveer 50.000 mensen met roken tijdens Stoptober.

  Lees verder ...
 • 15-9-2023 - Wetenschappers zijn er in geslaagd een embryo te creëren zonder sperma, eicel of baarmoeder

  Wetenschappers verbonden aan het Weizmann Institute of Science zijn erin geslaagd om een menselijke embryo te creëren zonder gebruik te maken van sperma, eicellen of een baarmoeder. De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrijf Nature. 

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.197.101.251
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: