Bestellen

Twee keer bevallen van hetzelfde kind

Nee, je hebt de titel echt goed gelezen. Een vrouw in de VS is namelijk twee keer bevallen van hetzelfde kind. Nu is één bevalling per kind al heftig genoeg, laat staan twee! De vrouw zelf is er gelukkig weer helemaal bovenop en is blij met haar kersverse zoon. Op TikTok plaatste ze een video waarin ze de dubbele bevalling van haar zoontje uitlegde.

‘’Toen mijn zoontje 19 weken was, kwamen de dokters erachter dat hij leed aan een openruggetje. In het ziekenhuis vertelden ze mij dat mijn kind hersendood ter wereld zal komen. Dus toen heb ik ervoor gekozen om een operatie te laten uitvoeren tijdens mijn zwangerschap om zijn ruggetje te maken,’’ legt mode- en lifestylevlogger Jaiden Ashlea uit in de TikTok video. ‘’Dus hebben ze tijdens de zwangerschap mijn baarmoeder opengemaakt en het kindje naar de bovenkant laten drijven. Zo konden ze goed bij het ruggetje. Na de operatie ging de baby weer mijn baarmoeder in en deze werd op zijn beurt weer dichtgemaakt.’’ Met de baby van Jaiden Ashlea gaat het, net zoals met de moeder, goed. ‘’Na de operatie was ik nog 11 weken zwanger van mijn zoontje en tijdens de bevalling is eigenlijk alles goed gegaan.’’

Het zoontje van de mode- en lifestylevlogger heeft aan deze operatie naast een geheelde rug ook nog wat anders overgehouden; twee verjaardagen namelijk. ‘’We vieren nu zijn Birthday en zijn Buttday. De Birthday wordt gewoon gevierd op de dag wanneer hij geboren is en op de Buttday vieren we de geslaagde operatie,’’ vertelt de kersverse moeder. Dat de tweede dag Buttday heet, komt doordat tijdens de operatie het kindje met zijn kont omhoog lag.

actueel op babybladen.nl
 • 26-9-2022 - Kinderbijslag met 20 euro verhoogd

  Vanaf 1 oktober ontvang je per kwartaal zo’n €20 extra kinderbijslag. Voor kinderen tot en met vijf jaar is het kwartaalbedrag voortaan €249,31. De kinderbijslag wordt jaarlijks in januari en juli verhoogd op basis van de gemiddelde prijsontwikkeling.

  Lees verder ...
 • 16-9-2022 - De R in de maand – Weerstand feit of fabel?

  Het is september en de R zit weer in de maand. De R in de maand betekent voor veel mensen dat het tijd is om de vitaminen weer uit de kast te halen en wat extra aan onze weerstand te werken.

  Lees verder ...
 • 16-9-2022 - 2 maanden betaald ouderschapverlof

  Je hebt voortaan recht hebt op 2 maanden betaald ouderschapsverlof. In augustus is namelijk de Wet betaald ouderschapsverlof ingegaan. Voor die tijd werden ouderschapsverlofuren niet uitbetaald.

  Lees verder ...
 • 22-8-2022 - Veilig zonnen tijdens de zwangerschap

  Veilig zonnen tijdens de zwangerschap: waar op te letten! Ben je zwanger tijdens de zomermaanden? Ideaal om van de zon te genieten. Maar wees voorzichtig, want te veel zon is niet goed voor jou en je ongeboren baby. Hier lees je waarom.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.238.199.4
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: