Bestellen

Twee keer bevallen van hetzelfde kind

Nee, je hebt de titel echt goed gelezen. Een vrouw in de VS is namelijk twee keer bevallen van hetzelfde kind. Nu is één bevalling per kind al heftig genoeg, laat staan twee! De vrouw zelf is er gelukkig weer helemaal bovenop en is blij met haar kersverse zoon. Op TikTok plaatste ze een video waarin ze de dubbele bevalling van haar zoontje uitlegde.

‘’Toen mijn zoontje 19 weken was, kwamen de dokters erachter dat hij leed aan een openruggetje. In het ziekenhuis vertelden ze mij dat mijn kind hersendood ter wereld zal komen. Dus toen heb ik ervoor gekozen om een operatie te laten uitvoeren tijdens mijn zwangerschap om zijn ruggetje te maken,’’ legt mode- en lifestylevlogger Jaiden Ashlea uit in de TikTok video. ‘’Dus hebben ze tijdens de zwangerschap mijn baarmoeder opengemaakt en het kindje naar de bovenkant laten drijven. Zo konden ze goed bij het ruggetje. Na de operatie ging de baby weer mijn baarmoeder in en deze werd op zijn beurt weer dichtgemaakt.’’ Met de baby van Jaiden Ashlea gaat het, net zoals met de moeder, goed. ‘’Na de operatie was ik nog 11 weken zwanger van mijn zoontje en tijdens de bevalling is eigenlijk alles goed gegaan.’’

Het zoontje van de mode- en lifestylevlogger heeft aan deze operatie naast een geheelde rug ook nog wat anders overgehouden; twee verjaardagen namelijk. ‘’We vieren nu zijn Birthday en zijn Buttday. De Birthday wordt gewoon gevierd op de dag wanneer hij geboren is en op de Buttday vieren we de geslaagde operatie,’’ vertelt de kersverse moeder. Dat de tweede dag Buttday heet, komt doordat tijdens de operatie het kindje met zijn kont omhoog lag.

actueel op babybladen.nl
 • 26-6-2022 - Dood babymeisje blijkt geen ongeluk te zijn

  Op woensdag 22 juni is er een babymeisje bewusteloos gevonden in een crèche in de Franse stad Lyon. Het 11 maanden oude meisje had een giftig product binnengekregen en moest meteen naar het ziekenhuis. Daar bleek het dat reanimatie geen optie meer was en overleed het meisje niet veel later.

  Lees verder ...
 • 15-6-2022 - Personeelstekort in de kinderopvangbranche

  Een kinderopvang vinden is tegenwoordig lastiger dan gedacht. Veel opvangen kampen met een tekort aan personeel en laten daarom geen nieuwe aanmeldingen meer toe. Hierdoor zitten ouders met de handen in hun haren, want wat nu? 

  Lees verder ...
 • 10-6-2022 - Afname in geboortes

  Het aantal geboren baby’s neemt af in vergelijking met 2021. In december afgelopen jaar werden er nog meer dan 14.000 kinderen geboren. Afgelopen april was dit aantal iets meer dan 12.000. Het geboortecijfer is in een tijdsspan van 4 maanden geleidelijk gedaald met 2.000. 

  Lees verder ...
 • 30-5-2022 - Twee keer bevallen van hetzelfde kind

  Een vrouw in de VS is namelijk twee keer bevallen van hetzelfde kind. Nu is één bevalling per kind al heftig genoeg, laat staan twee! De vrouw zelf is er gelukkig weer helemaal bovenop en is blij met haar kersverse zoon. Op TikTok plaatste ze een video waarin ze de dubbele bevalling van haar zoontje uitlegde.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.235.78.122
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: