Bestellen

Wat is Het Béste Speelgoed van Nederland?

Het is voor veel ouders een bekend dilemma: welk speelgoed zal ik kopen? Er is zóveel aanbod, maar wat is nou het béste product? Om jou te helpen bij je keuze is er vanaf nu het platform hetbestespeelgoedvannederland.nl.

“Het Béste Speelgoed van Nederland is een unieke samenwerking in de speelgoedindustrie”, zegt Hans Hummelink van speelgoedspeciaalzaak Top1Toys. “Het biedt een zo breed mogelijk advies waarbij criteria als leeftijd, educatie, ontwikkeling en veiligheid een belangrijke rol spelen. Het Béste Speelgoed van Nederland gaat dus verder dan de kwalificatie ‘geschikt voor’.”

De gebruiker kiest
Wat Het Béste Speelgoed van Nederland uniek maakt, is dat de producten op het platform zijn geselecteerd door de gebruikers zelf. De komende maanden testen jonge ouders welk speelgoed voor jouw kind verantwoord, veilig en kwalitatief goed is. En jij kunt meebeslissen! Vanaf 26 augustus kun je via de website stemmen op jouw favoriete speelgoed. Op 16 oktober, tijdens de grote finale dag, worden alle nominaties bekendgemaakt. Kinderen, speelgoedmakers en experts komen op deze dag bijeen in Attractie- & Vakantiepark Slagharen voor een laatste testronde. Aan het eind van een feestelijke bijeenkomst zal de vakjury de winnaars uitroepen. Bijna zestig speelgoedartikelen in vijf leeftijdscategorieën strijden om de titel.

Organisatie
De organisatie van de verkiezing ligt in handen van Het Béste Speelgoed van Nederland in samenwerking met Kidsweek. In deze landelijke kinderkrant komt in augustus een campagne over Het Béste Speelgoed van Nederland, met een oplage van 420.000 exemplaren. Ook is er een samenwerking met het Spellenspektakel en Speelgoedfestival in Utrecht, de grootste spellenbeurs van Nederland. Daarnaast doen alle speelgoedspeciaalzaken van Nederland mee.

Ouders ondersteunen
Babybladen.nl heeft zich als mediapartner voor de jongste categorie verbonden aan het platform. “Wij staan dicht bij de gebruiker, de uiteindelijke jury”, zegt eigenaar Kimo van der Does. “Met onze producten, waaronder de magazines Baby’s eerste jaren en Kindje op Komst en de Woezel & Pip-zwangerschapskoffer proberen we ouders zo goed mogelijk te ondersteunen in hun nieuwe rol. Het platform Het Béste Speelgoed van Nederland sluit daar goed bij aan.”

Heb jij een kind tussen de nul en drie jaar en lijkt het je leuk om bij de verkiezing in Attractie- en Vakantiepark Slagharen aanwezig te zijn? Meld je dan aan via info@babybladen.nl en wie weet ben jij, samen met je gezin, 16 oktober onze gast!

www.hetbestespeelgoedvannederland.nl

 

actueel op babybladen.nl
 • 11-10-2020 - Win prijzen voor jou en/of je baby!

  Ieder kwartaal kun je via Babybladen.nl te gekke prijzen winnen. Zoals een commode, een autostoeltje of heel veel luiers. De prijswinnaars van de septembertrekking hebben inmiddels bericht ontvangen. De eerstvolgende trekking is op 23 december, dus meld je gauw aan!

  Lees verder ...
 • 14-9-2020 - Word jij eregast en jurylid bij Het béste speelgoed van Nederland?

  Wat wordt Het béste speelgoed van Nederland? Dat kun jij bepalen! Jij kunt namelijk jurylid en eregast worden bij de verkiezing op 16 oktober in attractiepark Slagharen. 

  Lees verder ...
 • 7-9-2020 - Jessica Mendels is onze nieuwe columniste!

  Tv-presentatrice Jessica Mendels is de nieuwe columniste van Baby’s eerste jaren! In onze najaarseditie lees je een uitgebreid interview met deze enthousiaste dame én je vindt er een gezond recept om gezellig samen met je kind te maken.

  Lees verder ...
 • 31-8-2020 - Vrouwen geven langer borstvoeding door corona

  Vrouwen geven langer borstvoeding tijdens de coronacrisis. Dat is een van de uitkomsten uit het Nationaal Borstvoeding Onderzoek 2020 uitgevoerd door Markteffect in opdracht van Gewoonborstvoeding.nl.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
18.210.11.249
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: