Bestellen

Word jij eregast en jurylid bij Het béste speelgoed van Nederland?

De verkiezing Het Béste Speelgoed van Nederland moet ouders helpen bij het kiezen van geschikt speelgoed voor hun kind. Daarbij gaat het verder dan de kwalificatie 'geschikt voor'. Criteria als leeftijd, eductie, ontwikkeling en veiligheid spelen ook een belangrijke rol. 

De gebruiker kiest
Wat Het Béste Speelgoed van Nederland uniek maakt, is dat de producten op het platform zijn geselecteerd door de gebruikers zelf. Via de website hetbestespeelgoedvannederland.nl kun je stemmen op jouw favoriete speelgoed. Op 16 oktober, tijdens de grote finale dag, worden alle nominaties bekendgemaakt. Kinderen, speelgoedmakers en experts komen op deze dag bijeen in Attractie- & Vakantiepark Slagharen voor een laatste testronde. Aan het eind van een feestelijke bijeenkomst zal de vakjury de winnaars uitroepen. Bijna zestig speelgoedartikelen in vijf leeftijdscategorieën strijden om de titel.

Word jij met je gezin eregast?
Babybladen.nl heeft zich verbonden aan het platform voor de leeftijdscategorie 0-3 jaar. Als mediapartner mogen wij drie gezinnen uitnodigen die deze dag onze eregast willen zijn en willen plaatsnemen in de jury. Tussendoor is er gelegenheid om - uiteraard gratis - het park in te gaan. 

Heb jij een kind tussen de nul en drie jaar en wil jij jureren bij de verkiezing in Attractie- en Vakantiepark Slagharen? Meld je dan aan via info@babybladen.nl en wie weet ben jij, samen met je gezin, 16 oktober onze eregast!

actueel op babybladen.nl
 • 14-9-2020 - Word jij eregast en jurylid bij Het béste speelgoed van Nederland?

  Wat wordt Het béste speelgoed van Nederland? Dat kun jij bepalen! Jij kunt namelijk jurylid en eregast worden bij de verkiezing op 16 oktober in attractiepark Slagharen. 

  Lees verder ...
 • 7-9-2020 - Jessica Mendels is onze nieuwe columniste!

  Tv-presentatrice Jessica Mendels is de nieuwe columniste van Baby’s eerste jaren! In onze najaarseditie lees je een uitgebreid interview met deze enthousiaste dame én je vindt er een gezond recept om gezellig samen met je kind te maken.

  Lees verder ...
 • 31-8-2020 - Vrouwen geven langer borstvoeding door corona

  Vrouwen geven langer borstvoeding tijdens de coronacrisis. Dat is een van de uitkomsten uit het Nationaal Borstvoeding Onderzoek 2020 uitgevoerd door Markteffect in opdracht van Gewoonborstvoeding.nl.

  Lees verder ...
 • 24-8-2020 - Moedermelkdonoren gezocht voor coronamiddel

  Het Emma Kinderziekenhuis van Amsterdam UMC zoekt duizend moedermelkdonoren. De moedermelk van vrouwen die een COVID-19 infectie hebben doorgemaakt, bevat antistoffen tegen het coronavirus. Ze gaan uitzoeken of de melk bruikbaar is om coronabesmettingen te voorkomen.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.231.167.166
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: