Bestellen

Zó kun je toch de verjaardag van je kind vieren in tijden van corona

Social distancing, oftewel; afstand houden vanwege het coronavirus. Maar wat als je kind jarig is? Hoe kan je er dan toch voor zorgen dat je jarige kind een feestje krijgt? Hier een paar tips!


 

Ouderwets een kaartje 
Nu de verjaardagskaart door de snelle appjes uitsterft, is het des te leuker om er een in je brievenbus te krijgen. Vraag daarom iedereen die je kent (van buurvrouw tot collega) een mooie kaart naar je kind te sturen. Hierbij geldt: hoe meer, hoe bete.

Tradities
Ontbijt op bed, hysterische ballontaferelen, bergen cadeaus en de hele mikmak: probeer zoveel mogelijk de tradities die jullie te doen die jullie normaal gesproken ook doen. En omdat er minder of geen visite komt, doe je er nog een flinke schep bovenop.

Zingen op de stoep
Ook leuk: vraag vrienden en kennissen of ze je kind met gepaste afstand willen toezingen vanaf de stoep. Niet allemaal tegelijk natuurlijk, maar in kleinere groepjes. Als ze maar de 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Video bellen
Geen visite is natuurlijk niet leuk. Maar daar is een leuk alternatief voor! Met de app Houseparty duik je met acht verschillende mensen tegelijk in een videochat. Snij de taart, pak wat lekkers te drinken en vraag je opa, oma, ooms en tantes om te videobellen en speel samen spelletjes via de app. Bijna net zo gezellig als een 'echte' verjaardag! 
De app Houseparty download je hier:
Houseparty iOS download
Houseparty Android download

Clown in je tuin
Wil je er echt een feest van maken? Huur dan een clown in die vanuit je tuin z'n show opvoert! Op deze manier zijn al veel kinderen verrast. We moeten elkaar in deze moeilijke omstandigheden helpen en steunen. Met een clown in je tuin heeft je kind een leuke verjaardag en de clown is hiermee ook geholpen!Bron: KekMama
Foto: Pixabay

actueel op babybladen.nl
 • 29-5-2020 - Zonnesteek bij kinderen, waar moet je op letten?

  Vakantie, heerlijk, dus daar genieten jullie met volle teugen van. Maar pas op: kinderen zijn kwetsbaar voor een zonnesteek. Zo herken, behandel en voorkom je een zonnesteek bij kinderen.

  Lees verder ...
 • 12-5-2020 - Babypraat bevordert taalontwikkeling

  Bij een klein kind passen we vaak automatisch onze spraak aan. We verhogen de toon, variëren flink met de intonatie, maken korte zinnetjes en overdrijven onze mimiek. 'Praat toch normaal', zeggen sommigen, maar dit is ten onrechte. Grootschalig onderzoek laat zien dat kleine kinderen juist het liefst luisteren naar kindgerichte spraak.

  Lees verder ...
 • 21-4-2020 - 6 tips om jullie kind meertalig op te voeden

  Spreekt je partner Spaans, Engels of Frans? En spreek jij Nederlands? Hier 6 tips om je kind meertalig op te voeden.

  Lees verder ...
 • 9-4-2020 - 25x leuke babyweetjes

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Er gaat een wereld voor je open. Er is zoveel te lezen en te ontdekken over je zwangerschap en over baby’s. Ben je al mama? Dan kun je dat helemaal beamen. Over baby’s en kinderen raak je nooit uitgepraat. We hebben de leukste weetjes over baby’s. Wist je bijvoorbeeld dat…

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.231.220.225
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: