Bestellen

Zó kun je toch de verjaardag van je kind vieren in tijden van corona

Social distancing, oftewel; afstand houden vanwege het coronavirus. Maar wat als je kind jarig is? Hoe kan je er dan toch voor zorgen dat je jarige kind een feestje krijgt? Hier een paar tips!


 

Ouderwets een kaartje 
Nu de verjaardagskaart door de snelle appjes uitsterft, is het des te leuker om er een in je brievenbus te krijgen. Vraag daarom iedereen die je kent (van buurvrouw tot collega) een mooie kaart naar je kind te sturen. Hierbij geldt: hoe meer, hoe bete.

Tradities
Ontbijt op bed, hysterische ballontaferelen, bergen cadeaus en de hele mikmak: probeer zoveel mogelijk de tradities die jullie te doen die jullie normaal gesproken ook doen. En omdat er minder of geen visite komt, doe je er nog een flinke schep bovenop.

Zingen op de stoep
Ook leuk: vraag vrienden en kennissen of ze je kind met gepaste afstand willen toezingen vanaf de stoep. Niet allemaal tegelijk natuurlijk, maar in kleinere groepjes. Als ze maar de 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Video bellen
Geen visite is natuurlijk niet leuk. Maar daar is een leuk alternatief voor! Met de app Houseparty duik je met acht verschillende mensen tegelijk in een videochat. Snij de taart, pak wat lekkers te drinken en vraag je opa, oma, ooms en tantes om te videobellen en speel samen spelletjes via de app. Bijna net zo gezellig als een 'echte' verjaardag! 
De app Houseparty download je hier:
Houseparty iOS download
Houseparty Android download

Clown in je tuin
Wil je er echt een feest van maken? Huur dan een clown in die vanuit je tuin z'n show opvoert! Op deze manier zijn al veel kinderen verrast. We moeten elkaar in deze moeilijke omstandigheden helpen en steunen. Met een clown in je tuin heeft je kind een leuke verjaardag en de clown is hiermee ook geholpen!Bron: KekMama
Foto: Pixabay

actueel op babybladen.nl
 • 23-11-2021 - Coronababyboom in Nederland

  Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat er een ware coronababyboom in Nederland is. Niet alleen is het aantal eerstgeborenen groter dan vorig jaar. Ook werden meer tweede en derde kinderen geboren.

  Lees verder ...
 • 4-11-2021 - Gevaar deltavariant tijdens zwangerschap

  Ongevaccineerde vrouwen die zwanger zijn lopen meer risico op ernstige symptomen vanwege de gevaarlijke deltavariant. Ze zijn kwetsbaarder door een ander werkend afweersyteem. Een groot deel van die groep wordt zelfs opgenomen in het ziekenhuis.

  Lees verder ...
 • 12-10-2021 - Fun in de herfst: de 10 leukste activiteiten met je kinderen om te doen

  De zomer hebben we al een tijdje achter ons gelaten en de herfst is op volle toeren. Een mooi moment om heerlijk in je eigen herfstbubbel te kruipen. Wij hebben voor jouw gezinsbubbel 10 superleuke herfstactiviteiten op een rij gezet.

  Lees verder ...
 • 29-9-2021 - Paracetamol tijdens zwangerschap

  Nieuw onderzoek toont aan dat vrouwen tijdens de zwangerschap terughoudend moeten zijn met het gebruik van paracetamol. Het gebruik van dit medicijn kan schadelijk zijn voor het ongeboren kind. Het kan de lichamelijke en neurologische ontwikkeling van het kind verstoren.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.89.204.127
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: