Bestellen

Zo bereid je je kind voor op de zomertijd

 • Voorlezen maakt rustig
  Een verhaaltje voorlezen is een hele goede manier voor je kind om tot rust te komen en lekker in slaap te vallen. Toch worden kleurrijke boekjes of emotionele verhalen afgeraden, omdat je kind zijn hersenen hierdoor juist extra gestimuleerd worden. 
   
 • Hup, naar buiten!
  Laat je kind in het weekend dat de klok een uur vooruit gaat iedere ochtend buitenspelen of andere leuke activiteiten doen. Je zal zien dat hij 's avonds vroeg moe is en snel in slaap valt. Rust, reinheid, regelmaat... Het klinkt ouderwets, maar structuur is erg belangrijk voor je kind.
   
 • Steeds iets vroeger naar bed
  Bereid je kind voor op de zomertijd door hem eerder naar bed te doen. Begin hier ongeveer twee à drie dagen voor de zomertijd mee. Gaat je kind normaal om 19:30 naar bed? Stop hem dan de eerste nacht om 19:15 in bed en de dag erna om 19:00. In de week dat de klok één uur vooruit is gegaan, kan je je kind gewoon weer om 19:30 op bed leggen. 
   
 • Gelijk de gordijnen open
  Doe zodra je kind wakker is of wakker moet worden, meteen de gordijnen open, zodat het daglicht naar binnen schijnt. De biologische klok van je kind went zo sneller aan de verandering. Je kan ook het licht aandoen in de slaapkamer van je kind, maar daglicht is natuurlijk beter.

 

Bron: Mamaenzo

 

actueel op babybladen.nl
 • 17-4-2019 - Carry Your Love Babywearing Event

  Op zondag 19 mei vindt de eerste editie van dit Nederlandse draagevenement plaats. Iedereen die zijn kind(eren) draagt of wil dragen, voelt zich hier thuis. Verschillende draagmerken, van zowel doeken als dragers, zijn aanwezig om je hun producten te laten zien en voelen. 

  Lees verder ...
 • 15-4-2019 - Week van de teek: 5 tips om tekenbeten te voorkomen

  Als je kind veel in het groene gras is of vaak buitenspeelt, is het risico groot dat je kind een tekenbeet krijgt. Op zich is dat niet erg, maar een teek kan de ziekte van Lyme overbrengen.

  Lees verder ...
 • 28-3-2019 - Zo bereid je je kind voor op de zomertijd

  Aankomend weekend is het weer zover: de zomertijd. De klok gaat zaterdag op zondag nacht een uur vooruit. Dat kan het ritme van je kind flink in de war brengen. Daarom hier 4 handige tips!

  Lees verder ...
 • 25-3-2019 - Eerste hulp bij darmkrampjes

  Iedere pasgeboren baby huilt. En zeker in de beginperiode zijn huilbuien na het voeden geen uitzondering. Maar wat als niks helpt hem stil te krijgen? Dan zou het goed kunnen dat jouw baby last heeft van darmkrampjes. Lees hier alles over de symptomen en oplossingen.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.82.119.116
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: