Bestellen

Originele geboortekaartjes maak je bij Kaartje2go

Met het geboortekaartje stel je jouw kindje voor aan de wereld. Je bent dus op zoek naar een kaartje dat helemaal bij jullie past! Bij Kaartje2go kun je eenvoudig zelf geboortekaartjes maken. Kies je leukste geboortekaartje en pas hem aan naar je eigen wensen. En wist je dat je een gratis proefdruk kunt bestellen van je favoriete kaartje? Je ziet zo van dichtbij of je geboortekaartje naar wens is.

Maak je kaartje af met sluitzegels en bijpassende enveloppen

Bij Kaartje2go vind je een grote collectie geboortekaartjes in verschillende categorieën. Wat dacht je van een hip & trendy geboortekaartje, een geboortekaart met foto of een van de klassieke geboortekaartjes? Kies je geboortekaartje en pas hem in de kaartmaker aan zoals jij het wilt. Voeg bijvoorbeeld een foto toe, verander het lettertype en plaats leuke figuren. Je maakt het geboortekaartje trouwens helemaal af met een luxe papiersoort, bijpassende kleur enveloppen en met sluitzegels. Zo ligt het geboortekaartje straks als een klein cadeautje op de deurmat!

Zo bestel je je gratis proefdruk

Heb je een kaartje gekozen en wil je deze van dichtbij bekijken? Bestel dan een gratis proefdruk van het geboortekaartje. Klik op ‘Proefdruk bestellen’ naast de kaart en maak het geboortekaartje helemaal naar jouw wens. Bij je proefdruk ontvang je ook een waaier met de papiersoorten en envelopkleuren. Je bepaalt zo gemakkelijk welke papiersoort en kleur envelop bij jouw geboortekaartje past.

Kaartje2GoGetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.163.20.57
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: