Bestellen

Raak geen spullen meer kwijt!

Zorg dat je kindje goed voorbereid naar het kinderdagverblijf gaat en bestel nu direct onze handige en leuke Naamstickers en Kledinglabels.

Je plakt de Kleine Naamstickers eenvoudig op flesjes, melkpoedertorens, speelgoed en alle overige spullen. De Kleine Naamstickers zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleurencombi’s ook kun je kiezen voor een Duo-pakket met 2 x 30 labels of het Trio-pakket met 3 x 30 labels. Hierbij kun je zelf de kleuren bepalen. De labels zijn van de hoogste kwaliteit en zijn vaatwasser- & magnetronveilig!

Met onze Kledinglabels merk je gemakkelijk alle rompertjes, shirtjes, knuffels, speendoekjes en al het overige textiel. Kies bijvoorbeeld voor de Instrijklabels met merkje, de Kledingstempel of voor de Plakgemak Kledingstickers. De Plakgemak Kledinglabels hoef je niet te naaien of strijken, je kunt ze gewoon op het was-etiket plakken. Onze Kledinglabels blijven minimaal 200 wasbeurten zitten in de wasmachine en droger.

Kies je voor ons voordelige Kinderdagverblijfpakket XL, dan ontvang je een compleet labelpakket met zowel Naamstickers als Kledinglabels. Zo voorkom je dat spullen kwijt of verwisseld raken.

Geen verzendkosten!

https://www.goedgemerkt.nl/

Goed GemerktGetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.236.8.46
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: