Bestellen

Jillz Original 0.0% (Advertorial)

Soms zijn er momenten dat je even geen alcohol wilt of kunt drinken, maar wel zin hebt in een lekker drankje. Voor die momenten is er Jillz Original 0.0%. Dit is een sprankelende alcoholvrije cider gemaakt van appels. Net zo lekker als Jillz, maar dan zonder alcohol en met 40% minder calorieën. Je drinkt Jillz Original 0.0% lekker koud, waar en wanneer je wilt. Heerlijk voor die momenten dat even niets hoeft en alles mag.

Om Jillz Original 0.0% te maken worden appels na de oogst gewassen en geperst. Het sap wordt kort in vaten gedaan, waarbij de karakteristieke smaak van Jillz tot stand komt, zonder dat er alcohol ontstaat. Door het toevoegen van zuiver water en natuurlijke fruit-extracten ontstaat Jillz Original 0.0%, een sprankelende en fruitige cider zonder alcohol. Klik hier voor meer informatie over cider.

actueel op babybladen.nl
 • 16-7-2018 - Babyfoons van het merk Foscam makkelijk te hacken

  Van tienduizenden babyfoons en beveiligingscamera's van het merk Foscam, is de beveiliging zo lek als een zeef. Kwaadwillende kunnen ze daardoor gemakkelijk overnemen en hacken, waarschuwt de Consumentenbond.

  Lees verder ...
 • 13-7-2018 - Jonge kinderen vinden het leuk om anderen te helpen

  Net als papa met in iedere hand een boodschappentas naar binnen wil, valt de deur dicht. Nog een poging. Maar net als het weer dreigt mis te gaan, gaat zijn tweejarige zoon tegen de deur staan en zorgt deze zo voor een vrije doorgang. Jonge kinderen zijn al verrassend behulpzaam, maar waarom? Willen ze applaus, dankbaarheid of voelt het gewoon goed? 

  Lees verder ...
 • 12-7-2018 - Kinderogen vaak slecht beschermd in de zon

  Dat je je kinderen goed moet insmeren tegen de zon, weten de meesten van ons wel. Maar hoe zit het met het beschermen van de kinderogen? Uit onderzoek blijkt dat ouders massaal vergeten de ogen van hun kinderen te beschermen tegen UV-straling.

  Lees verder ...
 • 9-7-2018 - App laat zien waarom baby huilt

  Dove ouders kunnen het niet horen als hun baby huilt, laat staan waaróm. Is hij moe, heeft hij honger, is hij niet op zijn gemak? Een nieuwe app brengt daar verandering in. Uit een geluidsopname van maar vijf seconden bepaalt de app de reden van het gekrijs, zodat de ouders daar direct op in kunnen spelen. 

   

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.92.163.188
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: