Bestellen

Over Babybladen.nl

Het krijgen van een kindje is een spannende tijd in je leven. Babybladen.nl helpt jou bij alles waarmee je te maken gaat krijgen tijdens de zwangerschap en eerste jaren na de geboorte. 

De Verloskundige
De verloskundige begeleidt je tijdens je zwangerschap. Hij of zij bewaakt de gezondheid van jou en je kindje, ze weet precies waarmee jullie te maken kunnen krijgen.
Ook word je door je verloskundige geïnformeerd over zaken die geregeld moeten worden voor & na de bevalling. Daarnaast kun je bij je verloskundige terecht voor advies over producten en/of diensten waarmee je tijdens je zwangerschap en de periode na de bevalling mee te maken gaat krijgen. 

Woezel & Pip zwangerschapskoffer & In Verwachting, Vol Verwachting
De Woezel & Pip zwangerschapskoffer en regiogids ‘In Verwachting, Vol Verwachting krijg je via de Verloskundigenpraktijk. In deze handige uitgave vind je een breed aanbod van bedrijven uit jouw regio. Bedrijven die jou met hun product of dienst kunnen helpen bij het realiseren van jouw perfecte zwangerschap. Van Kraamzorg tot Babykamer, van Therapeut tot Geboortekaartje. Met informatie, tips én interessante aanbiedingen. 

Kijk in het overzicht hiernaast voor diverse merk informatie en leuke mogelijkheden en diensten van bedrijven uit jouw regio.


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.210.83.132
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: