Bestellen

Zo kies je de fijnste babykleding

Een mini-jeans staat superschattig, maar of het nu echt zo lekker zit als je de hele dag in de box ligt? Kies je babygarderobe zorgvuldig met deze shoppingtips. 
 
Babykleding moet prettig en comfortabel zitten. De eerste tijd ligt je baby voornamelijk in de box, in de wieg of in de kinderwagen. Dan zijn soepele stoffen wel zo prettig. Daarnaast moet babykleding vooral praktisch zijn. Een broekpak zonder sluiting aan de onderkant is gewoon niet handig met al die luiers die je moet verwisselen. Omdat er nog weleens wat misgaat, is het ook fijn als je broekjes en shirtjes 1001 keer kunt wassen zonder dat ze al te veel verkleuren of uit model raken.Je betaalt misschien iets meer voor kleding van goede kwaliteit, maar dergelijke kleding gaat (meestal) ook langer mee.
 
Babykleertjes worden vaak gemaakt van katoen, linnen en wol. Deze stoffen zijn van nature ademend en daarom zeer geschikt voor de tere babyhuid. 
 
Maatvoering babykleding
Normale kindermaten beginnen bij maatje 50. Voor te vroeg geboren kinderen is er al kleding in maatje 38. Die hele kleine maatjes hebben ze niet in alle winkels. Onderstaand overzicht is een handige richtlijn om in te schatten welke kledingmaat jouw baby heeft. Uiteraard zijn dit gemiddelden. Het kan goed zijn dat jouw kind op een bepaalde leeftijd een grotere of kleinere maat heeft dan staat genoemd. Dit hangt vanzelfsprekend af van zijn bouw.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.80.3.192
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 5
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: