Bestellen

Regenbescherming

Niets is veranderlijker dan het Nederlandse weer. Zo schijnt een stralend zonnetje en het andere moment regent het pijpenstelen. Maak van alle dagen een feestje, of het nu droog is of regent!

Wil je als het de hele dag regent toch even een frisse neus halen? Of móet je ergens heen en dus naar buiten. Dan zijn er tal van accessoires en kledingstukken om je kindje tijdens een regenachtige dag lekker droog te houden. Gelukkig kun jij dus vanaf nu goed voorbereid op pad en je kleintje beschermen tegen regen, wind en ook kou.

Regenjassen of overalls
De kleding zit comfortabel voor je kleintje, doordat het ademend is. Het materiaal is lichtgewicht en waterdicht, maar laat waterdamp van binnen wel naar buiten vrij.Fijn voor jou is dat het klein opvouwt, zodat je het makkelijk mee kunt nemen.De kleding is er in vrolijke kleuren en prints.

Naast regenjassen of overalls, zijn er ook schattige ieniemienie laarsjes, met tegenwoordig een goede pasvorm. Ze zijn er al voor de kleinste voetjes, zodat de laarsjes tijdens rennen of schommelen niet van de voetjes glijden.

Regenschermen/stofkappen
Beschermen ook tegen weersinvloeden, deze zijn vaak eenvoudig te bevestigen, voor als het plotseling gaat regenen of hard waaien als je onderweg bent.Deze accessoire is soms per specifiek merk los verkrijgbaar, en ook zijn er universele hoezen of kappen, die passen op de meeste reiswiegen en/of kinderwagens.
De schermen zijn vaak transparant zodat je kleintje toch mee kan genieten van alles wat er om hem heen gebeurt.
Voor draagdoeken, die zowel op de buik-als rug gedragen worden, zijn ook speciale regenhoezen verkrijgbaar die in een handomdraai bevestigd kunnen worden.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
35.172.195.49
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 9
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: