Bestellen

Voedingsbeha's

Als je borstvoeding geeft, zijn je borsten vaak groter en gevoeliger dan normaal. Het is dan fijn om een beha te hebben die goede ondersteuning en comfort biedt. Voedingsbeha's hebben deze speciale eigenschappen. Ze zijn gemaakt van stevig maar elastisch materiaal. 

Het handige van een voedingsbeha is ook dat je de cup kunt losmaken. Zo hoef je niet je hele beha uit te trekken, maar kun je je baby snel en discreet aanleggen. Voedingsbeha's zijn er met en zonder beugel. De beha mag niet te strak zitten, omdat zij dan de melkklieren afknelt. Om die reden wordt het dragen van een beugelbeha afgeraden als je last hebt van stuwing. Je borsten zijn dan te gezwollen.   

Slapen met beha
Je kunt 's nachts gewoon een beha dragen als je wilt. Dit kan handig zijn als je veel melk lekt en zoogcompressen wilt gebruiken. Draag bij voorkeur een beha zonder beugel in verband met het risico op afknellen.   

Kooptips
Een goed moment om een borstvoedingsbeha aan te schaffen is in de laatste maand van je zwangerschap. Dan komt de maat van je borsten redelijk overeen met de maat na de bevalling (met uitzondering van de periode waarin je stuwing hebt, dan zijn de borsten tijdelijk veel groter). 

Bestel je je voedingsbeha online, kijk dan goed naar de maattabellen. Of vraag in een speciaalzaak om advies bij het kopen van een geschikte beha. Beide borsten moeten goed in de cup passen. Wanneer ze uitsteken, moet je een grotere cupmaat hebben. Qua behaomvang kun je de regel aanhouden dat er een vinger onder de band moet kunnen. De beha moet niet te los zitten, anders biedt ze niet voldoende steun.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
54.158.251.104
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 166
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: