Bestellen

Goed passend én mooi!

Zwangerschapsondermode is niet meer megagroot en onaantrekkelijk. Er zijn heel veel leuke frisse setjes en modelletjes verkrijgbaar.

Je lichaam verandert en je omvang neemt geleidelijk toe door je zwangerschap. Tijdens die verandering kan je lichaam wel wat ondersteuning gebruiken. Veel zwangerschapslingerie is van die materialen gemaakt die zich aanpassen aan je lichaam, meerekken en ondersteunen. Het meeste zwangerschapslingerie wordt ook voorzien van zachte binnenvoering om irritatie tegen te gaan.

Bh’s enzo
De omvang en het gewicht van je borsten neemt met soms wel twee cupmaten toe. Eigenschappen van een goed passende bh: je borsten passen goed in de cups; er moet geen extra ruimte in de cups overblijven; de cups moeten niet te strak zitten (de borst mag er niet aan de okselkant uitpuilen); de bh mag niet knellen, prikken of striemen. Brede bandjes van een bh ontlasten je schouders. Bh’s zijn er in alle soorten en maten. Voor iedere vrouw is er wel mooie en vooral lekker zittende zwangerschapslingerie te vinden. Laat je bij een speciaalzaak goed informeren

Hippe slip
Shorts, slips en strings, de zwangerschapsbroekjes zijn er in alle soorten en maten. Veelal hebben ze brede banden op de heupen die ondersteunen zonder te knellen. Steunslips verkleinen de druk op de onderbuik. Je hebt dan ook nog weer de keus uit slips die onder de buik blijven, andere slips die juist over je buik heen vallen.

Als je twijfelt of nog vragen hebt, is het handig om even contact op te nemen met de verkoper. En vraag ook duidelijk of je ondergoed mag ruilen en welke voorwaarden daaraan zitten.
Laat in de winkel je maat opmeten en doe dit geregeld, omdat je omvang en maten kunnen veranderen naarmate de zwangerschap vordert.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.227.3.146
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 11
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: