Bestellen

Accessoires voor de babykamer

Accessoires maken de kamer van je baby af. Op Pinterest en Instagram zie je de leukste voorbeelden van hip gedecoreerde babykamers. Hoe pak je zoiets aan? Met deze stylingtips creëer je het kamertje van je dromen.

Tip 1: Maak een moodboard 
Een moodboard helpt je om een idee te krijgen van welke kleuren en materialen jij mooi vindt. Scheur uit tijdschriften de plaatjes die je aanspreken. Op een groot vel papier of een canvas maak je vervolgens een compositie. Tevreden? Dan kun je gaan shoppen in de stijl van je moodboard.

Tip 2: Houd het licht en rustig 
Babykamers zijn vaak niet de grootste van het huis. Lichte wanden geven een ruimtelijk gevoel. Kies liever één mooi kunstwerk om de kamer sfeer te geven dan veel losse schilderijtjes. Dat oogt rustiger. Ook leuk: een muursticker of – helemaal hip – wandbordje. Of kies bijvoorbeeld een toffe lamp of opvallend gordijn als eyecatcher.

Tip 3: Kies neutrale basics
Ook zonder een groot budget kun je de babykamer leuk inrichten. Houd de basis neutraal en breng met accessoires en verf kleuraccenten aan.

Tip 4: Denk praktisch
Als jij linkshandig bent is het niet handig als alle verzorgingsproducten rechts van de commode staan. Luiers, billendoekjes en hydrofiele doeken moeten binnen handbereik zijn bij het verschonen. Je mag je kind namelijk nooit alleen op de commode laten. Raamdecoratie moet niet alleen mooi zijn, maar zorgen voor voldoende verduistering. En lampen moeten voldoende licht geven om je kind ook ’s nachts goed te kunnen verzorgen.

Tip 5: Schakel hulp in
Lukt het niet om de juiste sfeer te realiseren? Dan kan een interieurstylist je helpen. Er zijn stylisten die zich vooral bezighouden met baby- en kinderkamers. Zij of hij is helemaal op
de hoogte van de laatste trends.


 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.238.71.155
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 21
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: