Bestellen

Omdat het dan helemaal af is

Je bent in verwachting en al aan het begin van je zwangerschap voel je veranderingen aan je lichaam. Daarna groeit ook het besef: het unieke wondertje in je buik is echt van jou. En daarmee komen alle ideeën die jij als aanstaande ouder hebt over hoe het straks zal zijn met jouw kleintje. Fantasieën over de toekomst, de opvoeding, het babykamertje en ook over hoe jijzelf word als moeder. Accessoires zorgen voor de finishing touch van jouw ideeën!

Voor de kinderkamer
Veel dingen die je nodig hebt voor je kindje staan vast, kinderwagen, ledikantje, commode. De aankleding van het kamertje en kleine accessoires maken het helemaal af.

Een mobiel voor boven de kinderwagen en de box. Muurdecoratie, muurstickers, raamdecoratie, kleedjes, een knuffelbeestjes. Hierin ben je uniek en breng je de gezelligheid in huis.

Voor jezelf
Na dertien weken is het zover, dan kun je je omgeving laten weten dat je in verwachting bent. Dat zal nog niet direct zichtbaar zijn, pas wanneer je buik écht begint te groeien. Natuurlijk wil je de hele wereld laten zien dat je zwanger bent. Dat kan door mooie zwangerschapsmode. Ook zijn er voor de aanstaande mama vele leuke fashion accessoires te krijgen. Denk aan een hippe buikband, en er zijn sieraden die speciaal ontworpen zijn voor mama’s. Leuk om zelf te kopen, maar ook om kado te krijgen van je partner.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
34.239.177.24
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 21
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: