Bestellen

Luieremmers

Onmisbaar in debabykamer: een goede luieremmer. Je pasgeborene kan namelijk tot wel tien keerper dag ontlasting krijgen.

Als je baby net geboren is, is poepen nog een soort reflex:wat er inkomt, gaat er ook meteen weer uit. Wat later kan de hoeveelheidontlasting variëren. De ene baby poept drie keer op een dag en de andere éénkeer in de drie dagen. Alles is goed, zo lang je kind maar geen last heeft.

Je begrijpt dat die zoete babykamer al snel niet zo zoetmeer ruikt als je al die luiers in een gewoon prullenbakje gooit. En eenvuilnisbak in baby’s kamertje wil je liever ook niet. Daarom zijn er zogehetenluieremmers op de markt. Die passen qua vormgeving moeiteloos in de schattigebabykamer. En ze zijn zo gemaakt dat vieze luchtjes in de emmer blijven.

Luieremmers heb je in diverse soorten, maten enprijsklassen. Zo zijn er exemplaren die met één handeling de luier verpakken ineen speciaal zakje en weggooien. Deze luieremmers werken meestal metnavulcassettes. Voor sommige type emmers zijn speciale geurwerende zakjes tekoop. Maar er zijn ook eenvoudiger modellen. Het is maar net wat jijgemakkelijk en belangrijk vindt. 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.210.83.132
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 357
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: