Bestellen

Creatief aan de slag met de kamer voor je kindje

Hoe ga jij de babykamer, de kinderkamer of een speelkamer inrichten? Doe het eens helemaal anders als anders, met een muurdecoratie.

Kies voor een kunstwerk dat de sfeer ademt die helemaal bij jou past. Een creatieve en unieke wijze van versiering maakt het kamertje van je kind helemaal af.

Een thuis
Tijdens je zwangerschap verandert er veel, maar als de baby er is helemaal. Je geeft hem een thuis. Het is een start van een nieuw leven en een nieuwe fase in jouw leven. Emoties en kunst gaan vaak hand in hand met elkaar en van emoties heb je er een heleboel. Daar kun je mooi gebruik van maken.

Sfeer
Ze zijn er in alle prijsklassen, groottes, vormen en technieken … laat je verrassen of kies zelf een kunstwerk uit. Een naam, een tekening, een schildering, een landschap of stripfiguur.
Het kan van heel ‘echt’ tot abstract, met een beetje van jou en een beetje van de kunstenaar. Het leuke is dat er altijd maar één van is, het kamertje waar jouw kindje straks verblijft is uniek. Je kindje en andere familieleden kunnen er nog lang van genieten.

Advies
Het is moeilijk om wát te kiezen, er zijn oneindig veel mogelijkheden, en wat blijft lang leuk? Gelukkig kan degene die het aanbiedt jou daar op professionele wijze in adviseren.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.237.34.21
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 161
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: