Bestellen

Om lekker te kunnen slapen


Raambekleding is onmisbaar in de kamer van je baby. Het brengt sfeer en maakt de kamer donker wanneer dat nodig is. Zo kan je baby heerlijk slapen, en jij ook!
 
Pasgeboren baby’s hebben nog geen dag- en nachtritme. Je kind heeft tenslotte negen maanden in jouw buik gezeten, waar het altijd donker was. Je kunt je baby helpen om een dag- en nachtritme te ontwikkelen. Dit kun je doen door het verschil tussen dag en nacht duidelijk te maken. Door ’s avonds zijn kamer goed te verduisteren en overdag de gordijnen open te laten.
 
Decoratief en stijlvol
Maar raambekleding is natuurlijk meer dan alleen functioneel. Mooie gordijnen maken de babykamer af. Ze geven de kamer een persoonlijke touch. Er zijn talloze variaties: van kant-en-klare gordijnen tot gordijnen op maat, effen of met een leuke print. En kies je een gordijn dat van zichzelf verduisterend is of ga je toch voor een stijlvol siergordijn met daarachter een verduisterend exemplaar? Keuze genoeg!
 
Veiligheid voorop
Nog geen idee wat je wilt? Op internet vind je leuke woonblogs waar je inspiratie kunt opdoen. En voor advies kun je natuurlijk ook altijd terecht bij een woninginrichter of speciaalzaak. Daar kunnen ze je precies vertellen welke raamdecoratie het beste past bij jouw wensen. Let er in ieder geval op dat de raambekleding die je koopt, veilig is. Dus liever geen koordjes waar je baby in verstrikt kan raken. Of bevestig een haakje aan de muur waar je kind niet bij kan, en hang de touwtjes daaraan. Dat is wel zo veilig. 
 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.237.34.21
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 367
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: