Bestellen

Van alles het beste

In babyspeciaalzaken hebben ze bijna alles voor je baby. Je kunt de artikelen zien en deze worden voorzien van een advies op maat.

Je wilt producten voelen, ruiken en uitproberen. Logisch, want alleen het beste is goed genoeg voor de nieuwe telg. Een babyspeciaalzaak is dan ook een winkel waar ze heel gericht in jouw behoefte kunnen voorzien en waar je veel service kunt verwachten.

Assortiment
Hip of juist klassiek, handig én origineel je vind het allemaal terug in de winkel. Van bedjes en babykleding tot trappelzakken, kinderwagens, spenen en accessoires. Waar je zeker van kunt zijn, is dat ze zijn voorzien van de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Het is altijd goed om er zelf ook even naar te kijken óf ernaar te vragen.

Moeite waard
Een bezoek aan een babyspeciaalzaak is altijd de moeite waard. Je kunt artikelen direct vergelijken, uitproberen en je kunt geheel individueel advies inwinnen. Op je gemak rondkijken, inspiratie opdoen en de laatste nieuwtjes ontdekken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er, in de kleur van jouw smaak en naar jouw voorkeur.

Lijstje
Ga voor je de uitzet bij elkaar gaat shoppen na, wat je allemaal wilt hebben. In de winkel is vaak zo’n breed aanbod, maak voor jezelf van te voren een lijstje van de spulletjes die je denkt nodig te hebben. Is het niet aanwezig, dan kunnen ze het vaak bestellen. Let op als het gaat om kinderwagens of meubeltjes, soms zit er een levertijd op. Begin daarom op tijd met inventariseren.

Zie een handige checklist op www.babybladen.nl.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.192.48.196
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 168
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: