Bestellen

Babyproducten bij de apotheek

Je wilt natuurlijk alleen top-producten voor je baby. Bij de apotheek zijn verschillende babyproducten te verkrijgen en bovendien kun je er ook een deskundig advies krijgen over geschiktheid en gebruik van het product.

Babyverzorgingsproducten

Voor de huid:
De huid van de baby is zeer gevoelig en kan snel geïrriteerd raken. Veel voorkomende huidkwaaltjes bij de baby zijn hormoonvlekjes, witte puntjes, een droge huid, berg en spruw.
Voor deze kwaaltjes kun je advies krijgen van het consultatiebureau, maar ook kun je bij de apotheek informatie vragen.
Zo is er bijvoorbeeld crème, olie of speciale milde zeep voor baby’s en ook poeder wat je in bepaalde gevallen voor de verzorging van je baby kunt gebruiken.

Voor het haar:
Er zijn er milde shampoos verkrijgbaar. De babyhuid is gevoelig, en al snel is bij een agressieve shampoo de kans dat veel talgproductie en vette schilfers worden aangemaakt.

Babyvoeding
Borstvoeding is de beste en meest natuurlijke voeding voor je baby. Toch kunnen er medische of praktische omstandigheden zijn waardoor je je baby geen borstvoeding kunt geven. Dan is kunstvoeding een goed alternatief. Bij de apotheek zijn verschillende soorten voeding verkrijgbaar met het nodige deskundige advies.

Vitamines
Als je borstvoeding geeft, heeft je kindje de eerste tijd extra vitamine K nodig. Als de baby twee weken oud is en alleen borstvoeding krijgt, wordt ook extra vitamine D aanbevolen. Kunstvoeding bevat vitaminen D en K. Afhankelijk van de soort, de hoeveelheid en het merk van de voeding kan het nodig zijn extra vitamine D te geven. Lees hiervoor de gegevens op de verpakking of vraag advies bij de apotheek of het consultatiebureau.

Accessoires
Er zijn verschillende producten verkrijgbaar, zoals zuigflessen, fopspenen en spenen voor op flessen.

Laat je bij alle producten voor je baby door de apotheek adviseren, ga niet zelf van alles uitproberen. Neem adviezen van het consultatiebureau mee.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.197.101.251
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 331
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: