Bestellen

Alles wat je nodig hebt voor het badritueel met je baby

Voor de verzorging van je baby kom je een heel eind als je de volgende artikelen in huis hebt: 12 hydrofielluiers, een badcape, 2 mutsjes, luiers, een aankleedkussen met 2 hoezen, een babybadje, babyshampoo, olie, zalf, crème, digitale badthermometer, watjes, 1 of 2 babykruikjes met kruikhoes en spuugdoekjes.

Niet te vaak in bad
Hoe gezellig het ook is, je baby hoeft echt niet dagelijks in bad. Badder hem liever om de dag, anders droogt zijn huidje te veel uit. Je hoeft ook niet altijd badolie of zeep toe te voegen. Wil je toch iets gebruiken? Kies dan voor een product zonder synthetische toevoegingen. Er zijn speciale verzorgingsproducten voor baby’s verkrijgbaar. Informeer hiernaar bij de drogist of apotheek.

Badthermometer
Met een badthermometer kun je de juiste temperatuur van het water bepalen. Je kunt een baby met de hand wassen of met een washandje en een beetje wasemulsie. Heeft je baby veel haar, dan kun je een speciale babyshampoo nemen.

Afdrogen en insmeren
Goed afdrogen is ook belangrijk. Gebruik een hydrofiele handdoek en dep de huid zachtjes droog. Vergeet de plooitjes in de hals, knieën, liezen en de oksels niet. Na afloop kun je je baby eventueel insmeren met een crème of lotion die geschikt is voor de babyhuid.

Luier verschonen
Het is verstandig om alle verzorgingsproducten binnen handbereik te hebben als je de luier van je baby verschoont. Denk aan billendoekjes, watjes, een kommetje met lauw water, billenzalf of olie en natuurlijk een luier. Zo hoef je je kind geen moment alleen op de commode of tafel te laten liggen. Urine en ontlasting bevatten irriterende stoffen. Als de billen van je baby rood of geïrriteerd zijn kun je ze insmeren met een laagje babyzalf.

Kruikgebruik
Met een kruik kun je het bedje van je baby voorverwarmen. Let op dat de kruik goed sluit, niet lekt en gebruik altijd een kruikenzak. Je gebruikt een kruik alleen om het bedje voor te verwarmen. Leg de kruik nooit bij je baby in bed.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.192.48.196
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 96
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: