Bestellen

Verzorgings- en luiertassen

Wanneer je op pad gaat met je baby, al is het maar even, dichtbij huis, of ook als je verder weg gaat, voor een of meerdere dagen: basisspullen voor je baby heb je altijd nodig, zoals verzorgingsspullen, reservekleding en eventueel de knuffel van je kleintje. Hoe ga je dat allemaal meenemen?

Er zijn speciale verzorgingstassen, ook wel luiertassen genoemd. Deze tassen zijn praktisch ontworpen zodat alle babyspullen er gesorteerd in opgeborgen kunnen worden. Zo kun je gemakkelijk alles terugvinden en vergeet je niets mee te nemen. In de tas kun je verzorgingsproducten meenemen, zoals luiers of crème of balsem, maar ook kun je jouw make-up of mobiel er in kwijt. Handig, dan je draag niet allemaal verschillende tassen.

Vaak kun je gemakkelijk spullen uit de tas halen door een ruime opening, heeft het verschillende opbergvakken en bij sommige luiertassen zit er een stay-open functie bij. Verder heb je ook speciale luiertassen die je gemakkelijk kunt gebruiken als rugzak. Zo heb je in alle tijden jouw handen vrij voor jouw baby. 

Een verzorgingstas of luiertas was voorheen van een afstand te herkennen als luiertas. Tegenwoordig heb je ook hele hippe, stijlvolle, niet van gewone tassen te onderscheiden babyverzorgingstassen.

Het is net als bij gewone tassen een kwestie van smaak: er zijn zoveel soorten dat er voor iedere ouder een passende verzorgingstas te vinden is. 

Koop tips:

  • Kijk of het materiaal van de verzorgingstas makkelijk schoon te houden is.
  • Ga na welke inrichting jouw voorkeur heeft. Kun je al je spullen erin kwijt en kun je er gemakkelijk bij?
  • Kijk naar de bevestigingsmogelijkheden, zoals een rugzak, een lang en/of kort handvat, een bevestiging voor aan je kinderwagen.
  • Ga na of er extra’s aan de verzorgingstas zitten, een matje om je kleine te verschonen, een voedingskussen, een geïsoleerd en waterdicht vak voor een fles.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.197.101.251
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 197
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: