Bestellen

Borst- en Zoog compressen

Wanneer jeborstvoeding geeft, kunnen je borsten te pas en te onpas gaan lekken. Zelfs alsje geen borstvoeding wilt of kunt geven, produceren je borsten de eerste dagenmisschien wat melk. Zoogkompressen zijn dan onmisbaar.

Zoogkompressen zijn een soort ronde maandverbandjes. Jedraagt ze in je beha. Het speciale, zachte materiaal absorbeert de melk, zodatje niet plotseling met twee natte plekken in je T-shirt rondloopt.

Wegwerpkompressen gooi je – de naam zegt het al – na gebruikweg. Daarnaast bestaan er wasbare zoogkompressen. Veel vrouwen kiezen voordisposable kompressen uit milieuoogpunt: ze zijn immers herbruikbaar. Hierdoorben je vaak ook wat voordeliger uit.

Borstkompressen
Borst- of gelkompressen zijn iets anders dan zoogkompressen. Na de geboortevan je kind kun je last krijgen van stuwing in je borsten. Dat kan pijnlijkzijn. Gekoelde gelkompressen verminderen de pijnlijke zwelling. Warme borstkompressenkunnen helpen als de borstvoeding moeizaam gaat; warmte verwijdt de melkklierenin je borsten.

Om de gelkompressen koud te gebruiken, bewaar je ze in de koelkastof vriezer. Om warme kompressen te krijgen, hoef je ze alleen maar een tijdjein warm water te leggen. 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.192.48.196
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 72
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: