Bestellen

Leuk, praktisch en schattig

Voor bijna elke gelegenheid is het leuk om een kado te geven, maar helemaal leuk is het om een kado te krijgen. De zwangerschap en de geboorte zijn wel heel speciale gelegenheden.

Kadotijd
Eigenlijk is het altijd leuk om iemand te verrassen tijdens de periode van het begin van de zwangerschap tot en met de geboorte en de kraamtijd, ieder moment is bijzonder. Je maakt het niet dagelijks mee.
Het moment dat je in verwachting bent wil je het de hele wereld laten weten. Als eerste jouw vader en moeder en je schoonouders. Je wilt ze verrassen met hun komende kleinkind. Zeg het met een kleinigheidje. Maar ook is het leuk om je partner te verrassen, je deelt een unieke ervaring met elkaar. Een kado is een daarbij een blijvende herinnering.

Emotie
Het zijn vooral de emotionele waarden die aan een kado vastzitten wat het bijzonder maakt. Een kado is een geschenk met een verhaal. Het wordt immers persoonlijk uitgezocht. En soms zelfs helemaal gepersonaliseerd.
Uiteindelijk gaat het om het delen van de blijdschap met je vrienden, kennissen en familie.

Kraamkado’s
Als de kleine geboren is, zullen veel mensen vragen naar jullie kadowensen. Maak vooraf een lijstje met babyspullen die je goed kunt gebruiken. Heb je voorkeur voor babykleding in een bepaalde maat? Wat kun je nog gebruiken voor de babyuitzet? Speelgoed of boekjes, leuk voor tijd met je kleine? Denk er alvast over na.

De geboortelijst
De geboortelijst is een online verlanglijstje. Familie en vrienden kunnen daarop in een bepaalde periode één of meerdere kado’s bestellen en afrekenen. Voor iedereen zit er wel iets tussen, van klein tot groot, van duur tot voordelig. Precies wat jij kunt gebruiken én mooi vindt.
Dit verlanglijstje kun je natuurlijk ook gewoon naar iedereen mailen die erom vraagt. Van handige snufjes tot leuke hebbedingetjes.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.210.83.132
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 46
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: