Bestellen

Baby massage

 
Dat is genieten voor ouders én baby, want massages zijn er in ontelbare vormen. En daarom is er voor iedereen een geschikte massage. Door druk, spanning, beweging, of trilling. Manueel of met mechanische hulp. Je leert hoe je het zelf kunt toepassen of een ander helpt jou en je kindje genieten.
 
Het eerste huid op huidcontact is al direct na de geboorte van belang. Zowel voor de moeder als de vader. Je merkt aan je baby dat het rustig wordt als je hem aanraakt. De ademhaling van het kindje is rustig.
 
Er zijn ook cursussen babymassage. Bij de cursus leer je welke masserende bewegingen je kunt maken als je je baby in bad doet of wanneer hij op een kussen ligt. Stap voor stap vertellen ze wat belangrijk is om te weten. Je krijgt tips over welke lichaamsdelen je kunt masseren, welke gedeelten van je hand je daarbij kunt gebruiken en welke crème of lotion geschikt is.
Babymassage is goed voor de groei, zintuigen en het bewust worden. Je stimuleert de spijsvertering, je activeert de doorbloeding van de huid en dat brengt verhoogde weerstand met zich mee.
Vanaf acht weken is het echt leuk om aan de cursus mee te doen. Vanaf dan gaan baby’s het bewust meemaken. Gegarandeerd plezier en ontspanning. Eerder kan ook, dan wordt het vaak toegepast bij kwaaltjes als bijvoorbeeld darmkrampjes.
 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.200.194.255
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 233
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: