Bestellen

Fit en in balans

Tijdens je zwangerschap komt er veel op je af. Je lichaamshouding verandert naarmate je gewicht toeneemt en door de veranderingen in je hormonen maak je ook een switch in je gevoelsleven. Als zwangere ga je opzoek naar de balans tussen ontspannen, rust houden, fit blijven en bewust je zwangerschap beleven. Er zijn verschillende cursussen die jou tijdens de zwangerschap op uiteenlopende wijze met je lichaam en je baby om leren gaan.

Gezondheid
De nadruk kan liggen op een fitte zwangerschap. Fit zijn tijdens je zwangerschap heeft veel voordelen, want als je blijft sporten en gezond eet, voel je jezelf goed en kun je zwangerschapskwaaltjes als vermoeidheid, misselijkheid en zelfs bekkeninstabiliteit verminderen.

Beleving
De nadruk kan ook liggen op jouw beleving of de voorbereiding van de bevalling. Er zijn cursussen voor jou alleen of die je samen met je partner kunt volgen. Als de bevalling echt begint, helpen de oefeningen jou in alle rust en met voldoende concentratie te kunnen richten op ontspanning, ademhaling en bevallingshoudingen om de weeën op te kunnen vangen.

Lekker in je vel
Je gezondheid verdient de volle aandacht, omdat het ook zijn effect heeft op de groei en ontwikkeling van je kindje. Zit je lekker in je vel en ben je fit, dan kun je alles aan!

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.192.48.196
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 43
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: