Bestellen

Fit tijdens je zwangerschap

Voor een goede voorbereiding op de bevalling is zwangerschapsgym een aanrader. Al jaren is dit een topper onder de zwangeren. Oefeningen en gesprekken wisselen elkaar af, dus saai en ouderwets is het zeker niet.

Move it al up!
De oefeningen die je bij zwangerschapsgym krijgt, doe je om je lichaam soepel te houden. Bewegen bevordert de doorbloeding. Naast bewegen leer je onderdelen van je lichaam te ontspannen. Door het groeien van je buik neemt je gewicht toe, je verandering van je houding sluipt er vaak in: een holle(re) rug of met de bovenrug naar voren inzakken, allemaal redenen om aan je houding te werken:  dit kan door oefeningen.

Begeleiding
Meestal wordt de cursus gegeven door een ervaren fysiotherapeut of bewegingsdocent. Zij kunnen bovendien al jouw vragen beantwoorden op het gebied van bewegen tijdens de zwangerschap. Vooral de spieren van je rug, buik, bekken en benen komen tijdens de cursus aan bod.

Aanmelden
Zwangerschapsgym ideaal om te volgen vanaf week twintig van je zwangerschap. Via je verloskundige kun je vaak informatie krijgen over de data van cursussen bij jou in de buurt.

Je kunt je het best al vroeg in het begin van je zwangerschap aanmelden, sommige populaire cursussen hebben maar beperkte plek, om alle deelnemers aan de cursus voldoende aandacht te kunnen geven.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.210.83.132
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 58
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: