Bestellen

Leren ontspannen

Yoga is afkomstig uit het Sanskriet en betekent eenheid of samenbrengen. De relatie tussen lichaam en geest worden weer in evenwicht gebracht, door ademhaling, lichamelijke oefeningen en concentratie.

Yoga voor moeder
Tijdens je zwangerschap verandert je lichaamshouding doordat je gewicht toeneemt. Door zwangerschapshormonen vinden er verschuivingen plaats in je gevoelsleven.

Zwangerschapsyoga helpt je om opnieuw de balans te vinden tussen je lichaam en geest, maar stimuleert je ook om je zwangerschap bewust te beleven en contact te maken met het kindje in je buik.

Bewust  van je lichaam
Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat yoga verschillende voordelen met zich meebrengt. Je leert je ademhaling te controleren en wordt bewuster van je eigen lichaam. Door yoga verlaagt je hartslag en bloeddruk, je sterkt diverse spieren in je lichaam en zal minder stress ervaren.

Yoga voor baby
Alle ouders willen ook een gezonde levensstijl voor hun baby. Met Baby yoga ben je beter in staat de kleine of grote sprongen in de ontwikkeling van je kind te ontdekken. Het dagritme verbetert en zo begrijpen jullie elkaar beter. Met verschillende houdingen en oefeningen op muziek raak je als ouder en kind vertrouwd met elkaar, wat jullie beiden mentaal sterker maakt.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.210.83.132
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 56
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: