Bestellen

Kunst op je buik

Bellypainting is een bodypaint op de buik van een zwangere, ofwel een buikschildering. Heel vroeger werd de huid al met verf beschilderd bij rituele dansen, voor het verzoeken van gunsten bij goden of bij huwelijksfeesten. Dit jarenlang geliefde cosmeticaverschijnsel is nog steeds in onze hedendaagse lifestyle opgenomen. Bellypainting is het helemaal!

Uniek
Bellypainting is een bijzondere manier om je zwangerschap vast te leggen. Dat kan namelijk op jouw eigen unieke wijze. Je kunt met jouw eigen ontwerp naar een kunstenaar gaan. Als je wat minder inspiratie hebt is dat geen probleem, de bellypainters helpen je graag om er een te verzinnen of ontwerpen.

Je kunt denken aan bijvoorbeeld een afbeelding van een kindje in je buik, een knuffelbeest of fantasiefiguur, diertjes, een natuurlandschap of de naam van je baby …

Veilig
Je kunt alleen je buik, je buik en je borsten of je hele lichaam laten beschilderen, bijna alles is mogelijk. Het beste tijdstip voor een bellypainting is rond 30 - 35 weken. Dan is je buik mooi rond.

Bellypainting is helemaal veilig, er wordt vaak gebruik gemaakt van schmink op waterbasis. Dit is  veilig voor je ongeboren kind en ook geschikt voor een gevoelige huid.

Kunstwerkje
Het hoogstaande kunststukje kan bij jou thuis, in het ziekenhuis gemaakt worden of in een studio.

De schildering wordt daarna vastgelegd via een fotoshoot. De mooiste foto kun je voor je geboortekaartje gebruiken, inlijsten of op canvas laten zetten. Het blijft daarnaast ook nog de hele dag mooi zitten, als je dat wilt, ook als je er kleding over aantrekt.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.200.194.255
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 183
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: