Bestellen

Feesttraktatie

Taart voor de groters, feestkoekjes voor de kleinste gasten

De eerste verjaardag van je kind is een bijzondere mijlpaal. Hij is nu baby-af en wordt een echte dreumes. Hij kruipt, staat en heeft misschien zelfs al zijn eerste stapjes gezet. Tijd voor een feestje!

Je kind realiseert zich nog niet dat hij jarig is. Maar hij is wel onder de indruk van alle visite die komt. Opa en oma, ooms en tantes, vrienden; iedereen neemt een cadeautje voor hem mee. De inhoud ervan doet er niet eens zoveel toe, het openscheuren van de pakjes vindt je kleine al fantastisch.

Wie jarig, trakteert
Natuurlijk is er taart voor iedereen. Heb je geen tijd of zin om zelf te bakken? Online of gewoon bij de bakker om de hoek bestel je het lekkerste gebak. Bijvoorbeeld met een afbeelding van je kinds lievelingsknuffelvriendje, of een foto van hemzelf. Superleuk!

Koekjes: een feestelijk alternatief voor taart
Voor jonge kinderen is gebak vaak te veel. Dat is zonde, want een taart is best duur. Feestkoekjes zijn een leuk en handzaam alternatief voor neefjes, nichtjes en peutervriendjes. Gewoon een koekje met vrolijk gekleurde hageltjes en je hebt een geweldige traktatie voor de kleinste gasten. Feestkoekjes kun je trouwens ook online kopen. Scheelt je weer uren in de keuken staan ;-). De koekjes zijn dan ook nog eens per stuk verpakt, waardoor ze lang vers blijven. Zo verdwijnt er niets onnodig in de prullenbak. Ook ideaal om uit te delen op het kinderdagverblijf.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.192.48.196
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 436
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: