Bestellen

Vastleggen van de mooiste herinneringen

Foto’s zijn blijvende herinneringen. Dat is niet alleen mooi voor jullie, maar ook voor jullie kind later. In alle hectiek van de dag kun je vergeten foto’s te maken. Leg het vast, want voor je het weet zijn die mooie momenten weer voorbij.

Fotograferen is niet eenvoudig. Je moet op veel dingen letten, de lichtinval, de camerainstellingen … Wil je meer dan alleen een huis-tuin-en-keuken-kiekje? Ga dan eens langs bij een specialist. Er zijn allerlei fotografen die gespecialiseerd zijn in zwangerschaps- en babyfotografie.

Tijdens de zwangerschap
Al tijdens de zwangerschap kun je de groei van je buik laten vastleggen. Het beste moment om je zwangere buik op de foto te zetten is tussen 32 en 34 weken. Je buik is dan mooi rond en vaak houd je lichaam nog niet veel vocht vast.

Babyfotografie
De periode dat je baby heel klein is gaat snel voorbij. Vlak na de geboorte van je baby zijn er al fotografen die newbornshoots aanbieden. Daarna zijn het de eerste glimlach en stapjes die zo bijzonder zijn. Je wilt niets vergeten of overslaan.

Eindeloos
De mogelijkheden in de wereld van de fotografie zijn eindeloos. Beelden van jezelf, van jou en je partner en/of je baby kunnen zo neergezet worden dat je er uren naar kunt kijken.
Die foto is prachtig in dat hippe of juist authentieke lijstje, als uitvergroting of in een mooi album. De compositie, een bepaalde scherpte, de kleur en grootte brengen dat ene moment tot leven. Een waardevolle herinnering op canvas. Foto’s geven je echt iets tastbaars voor later.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.192.48.196
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 42
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: