Bestellen

Heerlijk genieten van een alternatief

 
Je bent zwanger en dan denk je misschien dat er een periode aanbreekt dat je geen wijntje meer kunt drinken. Als je borstvoeding geeft laat je de alcoholhoudende dranken natuurlijk ook staan. Maar er zijn nu ook heerlijke alcoholvrije varianten op de markt. 
 
De smaak
Er zijn verschillende testen gedaan door producenten van alcoholvrije dranken, maar ook door onafhankelijke consumentenorganisaties. Uit al die testen kan één ding geconcludeerd worden: het blijft een kwestie van smaak. Vaak bleek de versnaring nauwelijks te onderscheiden van alcoholhoudende varianten, anderen vonden het toch te veel op een vruchtensapje lijken.
Een veelgehoorde reactie na het proeven van alcoholvrije dranken was ‘aangename verrassing’. Dat is ook de bedoeling van iets nieuws proberen: laat je verrassen!
 
Het de-alcoholiseren
De alcohol wordt achteraf uit de drank gehaald. Dit wordt ook wel de-alcoholiseren genoemd. Dit gebeurt in een vacuüm, waardoor de temperatuur onder de dertig graden blijft, en dus de smaak behouden blijft.
Daarna kunnen suiker of druivenmost, wijnaroma, conserveermiddelen en koolzuur worden toegevoegd, indien het mousserende dranken zijn..
 
Invloed van alcohol
Alcoholgebruik tijdens je zwangerschap is schadelijk voor je ongeboren kindje. De alcohol wordt opgenomen in het bloed en komt via de placenta bij de baby terecht. Zelfs al voor de innesteling kan de alcohol bij de vrucht belanden. Eigenlijk drinkt je kindje dus vanaf het prille begin met jou mee. 
Dat kan leiden tot afwijkingen, blijvende hersenbeschadiging en een groeiachterstand, een miskraam of vroeggeboorte. 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.210.83.132
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 185
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: