Bestellen

Antitranspirant

Van een enkel druppeltje tot een ware waterval; tijdens de zwangerschap neemt de kans op meer zweten of transpireren toe. Vaak begint het al tussen de vierde en zesde week. Dit zijn vaak een van de eerste symptomen waaraan je merkt dat je in verwachting bent. Bijna de hele zwangerschap kan dit aanhouden of zelfs verergeren en ook na de bevalling blijf je vaak nog meer zweten dan voorheen.

Hormonen
De mate waarin, dat verschilt per vrouw. Het kan gaan om iets meer transpireren dan je normaal deed, tot flink nachtelijk zweten en hevige zweetaanvallen. Zweet kan bij (zwangere) vrouwen door hormonen vaak erg sterk ruiken.

Fris
Anti-transpiranten remmen de groei van bacteriën en daarmee wordt het ontstaan van een zweetlucht voorkomen. De anti-transpirant bevat aluminiumzouten, die in zweet oplossen en een dun laagje gel vormen over de zweetklieren. Minder zweet laat huidbacteriën minder snel groeien en zo zul je minder snel ruiken als je zweet.

Veiligheid
Deodorants en anti-transpiranten in Nederlandse drogisterijen en supermarkten zijn door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, KWF Kankerbestrijding en de Nederlandse Cosmetica Vereniging gekeurd op veilig gebruik. Zo kun je dagelijks met plezier schoon, fris en zelfverzekerd op pad.

Tip: Gebruik naast een goede anti-transpirant ook natuurlijke materialen. Denk hierbij aan je beddengoed om zo de warmte en vocht zo goed mogelijk te reguleren en kies kleding van natuurlijke materialen. Draag overdag laagjes, zo kun je iets uittrekken als het je even te warm wordt.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.210.83.132
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 149
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: