Bestellen

Mamaproducten bij de apotheek

Als vrouw maak je verschillende periodes mee in je leven, periodes waarin je lichaam grote veranderingen doormaakt. Zeker als het gaat om het (aanstaande) moederschap. Je kunt bij een apotheek terecht voor advies en producten die je ondersteunen.

Kinderwens
Heb je een kinderwens dan wil je zo fit mogelijk zwanger raken en de zwangerschap door. Foliumzuur wordt geadviseerd om al voor de conceptie te gebruiken. Ook tijdens de eerste weken van de zwangerschap voor volledige vorming van het centrale zenuwstelsel (de neurale buis) bij de baby.
Er zijn ook zwangerschap- en ovulatietesten verkrijgbaar. En speciale vitamines die tijdens de zwangerschap aanvullend zijn op je dagelijks gezonde en nodige voedingsmiddelen.

Zwangerschap
De apotheek heeft verschillende producten om kwaaltjes, die kunnen voorkomen bij je zwangerschap te verlichten, verminderen of voorkomen. Een paar voorbeelden van kwaaltjes tijdens de zwangerschap zijn: aambeien, obstipatie, jeuk en misselijkheid.

Geneesmiddelen
Geneesmiddelen kunnen tijdens de zwangerschap schadelijk zijn voor de baby. Gebruik deze dan ook alleen in overleg met je arts of de apotheek. Meld bij de apotheek de geneesmiddelen die je zelf zonder recept hebt gekocht (zelfzorgmiddelen). De apotheek kan dan controleren of ze samengaan met voorgeschreven geneesmiddelen.

Kraamperiode
Bij de bevalling en voor de eerste verzorgingsdagen na de bevalling zijn speciale verband- en hulpmiddelen nodig, dit zit vaak in het kraampakket. Het kraampakket wordt meestal verstrekt door je verzekeraar, anders kun je ook de losse producten bij een apotheek kunnen kopen.

Borstvoeding
Bij het geven van borstvoeding zou je verschillende producten nodig kunnen hebben: borsthoedjes, tepelhoedjes, borstkompressen, tepelzalf. Veel van deze producten zijn bij de apotheek verkrijgbaar.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.211.26.178
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 198
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: