Bestellen

Mamaproducten bij drogisterij

Goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om goed te kunnen zorgen voor anderen. Voor het kleintje in je buik, of voor je baby die net geboren is en misschien ook voor oudere kinderen.
 
Bij een drogist hebben ze een breed assortiment van mooie beauty- en verzorgingsproducten, waardoor jij lekker in je vel komt te zitten; of het nu gaat om een heerlijk gezichtsmasker, verkoelende crème voor vermoeide voeten of balsem voor je billen, borsten en buik: je kunt jezelf helemaal (laten) verwennen.
 
De drogist
Een drogisterij is van oorsprong een handelszaak waar medicinale kruiden, vergiften, verf, cosmetica, oplosmiddelen, (kleur-)poeders en schoonmaakproducten worden verkocht. Tegenwoordig kun je bijna alles verkrijgen bij de drogist, ook niet-verzorgingsproducten als cd's, speelgoed, koek en snoep wordt verkocht.
 
Goed advies
Bij de drogist kun je de voornaamste producten verkrijgen die heel handig zijn voor een (aanstaande) moeder. Bijna alles het gebied van verzorging en gezondheid zit in het assortiment: crèmes, haarproducten, watjes, kwastjes, emmers en zelfzorggeneesmiddelen. Gemakkelijk dat alles bij elkaar verkrijgbaar is en met de nodige adviezen verstrekt wordt. 
Er is altijd minimaal een gediplomeerde drogist aanwezig die je kan informeren over specifieke producten of zelfzorggeneesmiddelen.
 
Online
Bij veel drogisterijen in webshops te zien wat er te koop is, of kunnen er online drogisterij-, parfum- en aanverwante artikelen worden gekocht.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.197.101.251
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 199
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: