Bestellen

Huishoudelijke zorg na bevalling

De zwangerschapsperiode en de geboorte van je kind zijn blije, maar emotioneel en lichamelijk ook ingrijpende gebeurtenissen. Je lichaam heeft met alle hormonen en veranderingen hersteltijd nodig. Je moet wennen aan de baby en aan je rol als ouder. Kraamtranen, slapeloze nachten, en kleine herstelpijntjes maken dat je niet altijd direct weer volledig op de been staat en met je nieuwe gezin wel wat hulp kunt gebruiken.
De eerste dagen na de bevalling is er een kraamverzorgende bij je thuis om je te helpen bij de zorg na je bevalling. Dit kan variëren van drie tot acht uur per dag.
Wanneer je daarna, na acht tot tien dagen, nog hulp kunt gebruiken, maar zelf geen mantelzorger in je omgeving hebt, is er ook via organisaties zorg na de bevalling mogelijk.
Zij kunnen je helpen met regelmatig terugkerende klusjes in huis, zoals stofzuigen, toilet en badkamer schoonmaken en je bed verschonen. Het is ook mogelijk deze hulp in te schakelen voor hulp bij koken, oppas voor eventueel oudere kinderen, boodschappen doen of hulpmiddelen of medicatie ophalen.
Deze hulp kan snel geregeld worden, vaak is er binnen twee dagen na aanvraag al iemand bij jou inzetbaar, voor een vast uurtarief. Vraag bij zorgorganisaties bij jou in de buurt om advies en de voorwaarden.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.197.101.251
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 200
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: