Bestellen

Kappers

Het haar op je hoofd groeit en vernieuwt zich voortdurend. Onderin de haarwortel, in de haarpapil, worden steeds nieuwe cellen gevormd. Een haar groeit in verschillende fasen. De groeifase, overgangsfase en rustfase, daarna valt de haar uit. Van de 100.000 tot 150.000 haren op ons hoofd bevindt zich steeds 10-15% in rustfase. We verliezen normaal gesproken iedere dag 50 tot 80 haren.

Tijdens je zwangerschap maak je het hormoon oestrogeen aan. Door dit hormoon in je bloed blijft je haar in de rustfase zitten en valt tijdelijk niet uit. Het lijkt of je een vollere haarbos hebt. Na je zwangerschap is de kans groot dat de haaruitval tijdelijk toeneemt. Je hebt dus kans dat je haar voor, tijdens en na je zwangerschap anders gaat zitten.

Jouw kapper
Gedurende een jaar wisselt het weer zich in een rap tempo af. Heerlijke warme dagen kunnen zo omslaan naar frisse regenachtige dagen. Door temperatuurswisselingen wordt vocht aan je haar onttrokken. Verzorg je haar met een speciale vochtinbrengende conditioner.

Bij de kapper kun je advies krijgen over de verzorging van je haar voor zowel in de zomer als in de winter.

Is het verstandig om je haar te kleuren tijdens de zwangerschap? Jouw kapper kan je er alles over vertellen. Bovendien kun je bij veel kappers ook speciale producten kopen.

Verwennen
Het is niet alleen voor advies dat je een kapsalon kunt bezoeken. Een hoofdmassage als je haar gewassen wordt en een knipbeurt kan erg ontspannend werken. Laat je eens lekker verwennen! Een momentje voor jezelf.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.211.26.178
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 40
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: