Bestellen

Voetverzorging

Voetklachten gaan na de bevalling vaak niet vanzelf over. Goede verzorging en het stimuleren van de doorbloeding is belangrijk en daarmee kun je problemen voorkomen.

Been- of voetmassage is een goede oplossing en werkt heerlijk ontspannend. Bij de pedicure kun je hiervoor terecht. Bovendien kan een pedicure tijdig problemen opsporen aan je voeten, zoals eelt, likdoorns of ingegroeide teennagels.

Ondersteuning: wanneer pijnklachten aanhouden, kan een podotherapeut helpen. Hij bekijkt de stand van je knieën, heupen en rug en maakt inlegzolen om de stand van je voeten te corrigeren of ondersteunen.

Spataders zijn licht opgezwollen adertjes die tot blauwe kronkelende kabels over je been kunnen lopen. Spataders kun je voorkomen door niet te lang te zitten of staan, veel te bewegen of elastische kousen met drukklasse 1 te dragen.

Doe het zelf
Het is natuurlijk ook belangrijk zelf goed je benen en voeten te verzorgen. Was regelmatig je voeten en droog ze goed af, ook tussen je tenen. Er zijn producten die je nagels verstevigen, scheuren en afbrokkelen voorkomen of speciale voetencrèmes voor zweetvoeten, koude, vermoeide voeten of een voetenbadje. Draag het liefst sokken van katoen en schoenen die goed ondersteunen, maar niet te strak zitten.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.197.101.251
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 100
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: