Bestellen

Voor de leukste en nieuwste ideeën

Heel letterlijk is een beurs een plek waar aanbieders en afnemers van een bepaald product of dienst elkaar ontmoeten. Vaak in een grote evenementenhal, soms ook in sporthallen.

Vaak zijn deze beurzen rond een bepaald thema ingedeeld. De aanbieders geven advies en informatie, er zijn demonstraties en voorbeelden. Ook vind je er vaak de nieuwste modellen en innovaties. Alles vooral ingericht op gezelligheid, het opdoen van ideeën en met de nodige show.

Er zijn beurzen rondom de zwangerschap, geboorte en baby's. Aanstaande en jonge ouders zijn daar de doelgroep en kunnen zich oriënteren op producten en voorlichting rondom de gezondheid en veiligheid, opvoeden en activiteiten. Ook vind je er de meest praktische dingen, de leukste kleding, kinderkamers en hebbedingetjes.

Er zijn vakantiebeurzen waar je de meest uiteenlopende informatie vindt over duizenden bestemmingen. Actieve vakanties, vliegvakanties, voor gezinnen, alleenstaanden met kinderen. Er zijn vaak exclusieve reisaanbiedingen en je kunt er volop ideeën opdoen.

Let er bij een bezoek aan een beurs op dat het druk kan zijn en dat je veel zult lopen. Trek goede wandelschoenen aan en kijk voor een tas op wieltjes om informatiefolders of gekochte producten in mee te nemen.

Veel plezier!

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.210.83.132
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 81
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: