Bestellen

Dagje uit

Lekker in een andere omgeving, even de dagelijkse dingen laten voor wat ze zijn. Spelenderwijs ontdekken je kinderen allerlei nieuws, maar ook is het genieten voor jou en je partner.

Een aantal ideetjes voor dingen die je samen kunt doen

Ontspannen
Het strand is uitermate geschikt om te vertoeven als je een dagje erop uit wilt gaan. Je waant je totaal in een andere wereld. Als het warmer weer is kunnen kinderen heerlijk spelen in het zand of bij de vennetjes die als ondiepe plassen na vloed zijn ontstaan. Houd ze wel continu in de gaten! En natuurlijk kunnen jullie lekker uitwaaien.

Spelen, spelen, spelen
Pretparken zijn er voor jong en oud, alle kleuren en bewegende figuren zijn leuk voor de allerkleinsten. Zijn ze ouder, dan zijn er speeltoestellen of attracties voor bijna alle leeftijden. Bij sommige pretparken kun je zelfs overnachten.

Speeltuinen in de stad of het dorp zijn leuk, maar ook een stadspark of open veldje kan al een avonturen-walhallah zijn.

Is het regenachtig of wat kouder weer? Dan kun je denken aan binnenevenementen of overdekte speeltuinen. Daar kunnen kinderen spelen in een verantwoorde omgeving met veel zachte materialen. Bij grotere binnenspeeltuinen zijn soms animatieteams die met kindjes vanaf vier jaar knutselen, verkleden of schminken.

Bewegen in de buitenlucht
Fietsen door de duinen of over heidenvelden of wandelen in het bos. Je hoort er duizenden geluiden. Krakende takjes, tjirpende vogels en geluiden van andere dieren. Bovendien is er heel veel zuurstof en komen heerlijke natuurgeuren je tegemoet.

Waterpret
Tijdens je zwangerschap is zwemmen heerlijk; je bent even gewichtloos. Met je baby of kleine kinderen is het ook fijn; water is altijd feest. Kijk naar zwembaden in de buurt waar speciaal babyzwemmen wordt aangeboden. Het water is dan verwarmd, voor de allerkleinsten.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.238.71.155
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 82
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: