Bestellen

Fietszitjes

Veilig op de fiets met het juiste fietszitje

Fietsen met je baby is supergezellig. Je kunt je kind meenemen op de fiets als hij goed zelfstandig rechtop kan zitten. Een goedgekeurd fietszitje is essentieel voor een veilige fietstocht.

Vanaf circa negen maanden zijn de rug- en nekspieren van je kind goed genoeg ontwikkeld voor de eerste korte ritjes. In een goedgekeurd fietsstoeltje kun je je baby voor- en achterop de fiets vervoeren. Veel ouders kiezen eerst voor een voorzitje te gebruiken. Dat is wel zo gezellig, je kind is dan lekker dicht bij je.

Voor- of achterop?
Een zitje dat voorop de stuurpen wordt gemonteerd, is te gebruiken van negen maanden tot ongeveer drie jaar. Een achterzitje kun je gebruiken vanaf negen maanden tot ongeveer zes jaar. Een achterzitje wordt gemonteerd op de bagagedrager of het frame van de fiets. Op een elektrische fiets kan ook gewoon een fietsstoeltje bevestigd worden.

Accessoires
Fietszitjes zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren. Er zijn zelfs zitjes die je zelf kunt stylen. Als je wilt, kun je een bijpassend windscherm erbij bestellen. Zo heeft je kind geen last van die koude wind of vliegjes in zijn gezicht. Sommige schermen hebben een UV-filter en fungeren zo ook als zonnebril voor je kleine. En met een extra montageset verhuis je het stoeltje je eenvoudig van papa’s naar mama’s fiets, of andersom.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.237.34.21
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 292
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: