Bestellen

De ideale auto voor jouw gezin

Met een kindje op komst moet je niet alleen je babyuitzet in orde hebben, je huis en tuin moeten ook babyproof zijn. En heb je al aan je auto gedacht, is die nog steeds geschikt voor je gezin?
Als de kleine er straks is zal je nog meer gebruik maken van je auto. In de auto zit je baby altijd warm,  droog en comfortabel. Onderweg van of naar de kinderopvang, op bezoek bij familie en vrienden, een leuke dag samen weg, voor de vakantie naar Frankrijk of gewoon een snelle boodschap. De auto is het meest handige vervoersmiddel van je kleine en het is belangrijk dat je je gezin er veilig in kunt vervoeren, voor zowel de korte rit als de lange afstanden.

Maar wat is nu de ideale family car? Naast veiligheid, waar kun je nog meer op letten?
• Een vijfdeursauto is erg handig bij het in de auto tillen van je kindje. Het gaat een stuk gemakkelijker wanneer je de deur naast de stoel kunt openen, tillen kost minder inspanning. Voor de lange termijn is centrale portiervergrendeling hierbij wel een must.
• De nieuwste auto’s zijn uitgerust met een Isofix-systeem. Dat wil zeggen dat de auto standaard voorzien is van Isofix-beugels waarmee je de kinderstoel in de auto gemakkelijk en veilig kunt bevestigen. Let er wel op dat het kinderzitje geschikt is voor dit systeem.
• En als laatste, ruimte! Ruimte om je gezin te vervoeren, zeker als dit kindje niet je eerste is/ blijft. Maar ook ruimte om spullen te vervoeren, met kinderen lijk je altijd veel dingen mee te hebben. En niet geheel onbelangrijk: past de kinderwagen in je auto?

Kom je tot de conclusie dat je huidige auto niet voldoet, dan kan het een hele investering zijn om een nieuwe auto te kopen. Er zijn allerlei financiële regelingen mogelijk. Bedenk wel, geld lenen kost geld. Informeer naar de opties bij je bank of autodealer.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.238.71.155
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 79
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: